TARJOUS

  • Emman Afterwork Risteily – risteilyliput kahdelle 16 € (arvo 24 €)

Helsingin edustalla kulkeva afterwork -risteily on täydellinen tilaisuus viettää parasta aikaa kaverien ja työporukan kanssa! Karista kaupungin pölyt ja lähde terassille merelle. Risteile kauniissa saaristomaisemissa ja nosta malja kesälle ystäviesi kanssa. Kuplivia tarjouksia, menevimmät kesäbiisit ja rento meininki. Tervetuloa merelle viihtymään!

Käytössä on laivan alakerran viihtyisä ruokasalonki sekä yläkerran viihdenäköalakansi huippuluokan äänentoistolaitteineen ja baareineen. Aurinkokannen avattavat katteet antavat auringon paistaessa meritunnelmaa sekä illan pimetessä upea valaistus tiivistää tunnelmaa.

Katso tämä video ja heittäydy afterwork-fiiliksiin!

Tulevat lähdöt:

– Ke 29.6.
– Ke 6.7.
– Ke 13.7
– Ke 20.7
– Ke 27.7.
– Ke 3.8.
– Ke 10.8.
– Ke 17.8.

afterwork

Kuvat: SunLines

Kuvat: SunLines

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa valitsemallasi risteilyllä
  • Voit myös tilata ruoat valitsemallesi lähdölle ennakkoon osoitteesta: [email protected]
  • Ikäraja 18 vuotta
  • Ei ostorajoitusta

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi risteilypäivä ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio satamassa ennen laivaannousua

SUNLINES

Hyvän tuulen risteilyt jo vuodesta 1956!

SunLines harjoittaa linjaliikennettä Kauppatorilta Suomenlinnaan ympäri vuoden sekä risteily- ja tilausliikennettä M/S Emmalla toukokuusta lokakuuhun. Yrityksen osaaminen perustuu monivuotiseen kokemukseen ja ammattitaitoon onnistuneiden risteilyjen järjestämisestä. SunLines panostaa kaikessa toiminnassaan laatuun, tavoitteinaan pitkäkestoiset asiakassuhteet sekä henkilöstön vahva osaaminen. Toiminnassa noudatetaan voimassa olevia viranomaismääräyksiä, lainsäädäntöä ja merenkulkuun liittyviä säädöksiä.

Löydät SunLinesin myös Facebookista ja Instagramista.

DIILIÄ MYY

SunLines
Kauppatori, Eteläranta
00170 Helsinki
Y-tunnus: 1559950-3
www.sunlines.fi