TARJOUS | 45 min hypnoterapia-käynti|Helsinki, Kruununhaka

  • 45 min hypnoterapia 29 € (arvo 80 €)

Tutustu hypnoterapiaan edulliseen hintaan! Pääset perehtymään hypnoterapian käytäntöihin sekä hypnoosiin terapeuttisena työkaluna. Selvität yhdessä terapeutin  kanssa kuinka hypnoterapiasta voisi olla hyötyä juuri sinulle ja kuinka henkistä hyvinvointiasi voitaisiin edistää. Pääset kokeilemaan hypnoosia ammattilaisen ohjaamana 20 min. syvärentoutus-hypnoosissa poistaen stressiä sekä vahvistaen itsetuntemusta positiivisten suggestioiden eli kehotusten avulla. Hypnoosin avulla saavutat täysin rentoutuneen ja miellyttävän olotilan loppupäiväksi.

Hypnoterapia

Kliininen hypnoterapia on terapiamuoto, jonka tavoitteena on auttaa asiakasta elämäntapojen muutoksessa, luomaan uutta perspektiiviä asioihin sekä muuttamaan opittua käyttäytymistä. Kliininen hypnoterapia hyödyntää monipuolisesti hypnoosia yhtenä työkaluna sekä myös muiden terapiasuuntausten ongelmaratkaisuun tarkoitettuja tekniikoita. Hypnoterapia on ratkaisukeskeistä ja lyhytkestoista terapiaa.

Kenelle hypnoterapia sopii?

Hypnoterapia sopii lähes kaikille. Hypnoterapiaa ei kuitenkaan voida suositella, mikäli sinulla on psykoottinen sairaus tai prodromaalioireita, skitsofrenia, kliininen masennus, haet apua kivun hallintaan ilman lääketieteellistä konsultaatiota, olet päihteiden tai huumeiden vaikutuksen alaisena tai olet saanut E.C.T-hoitoa. On suositeltavaa keskustella sairauteen viittaavissa oireissa oman lääkärin kanssa ennen hypnoterapian aloitusta.

hypnoterapia

 

 

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Mene osoitteeseen www.mindbalance.fi/ajanvaraus ja valitse ostamasi palvelu ”Hypnoterapia, tutustumiskäynti 45min. (Offerilla)” ja varaa aika varauskalenterista
  • Jatka ja rekisteröi tili
  • Syötä lahjakortin koodi kohtaan ”Kerro muutamalla lauseella mikä tuo sinut käymään luonani?”
  • Viimeistele varaus ja odota vahvistusmailia!

MIND BALANCE

Mind Balancesta kokonaisvaltaista hyvinvointia! Kliininen hypnoterapeutti Johanna auttaa sinua elämänhallinnan löytämisessä, haasteiden ratkaisussa ja voimaan paremmin. Johanna on mukanasi elämänmuutoksessa ja tukee sinua koko matkan ajan. Hänen tavoitteenaan on auttaa ihmisiä ja opastaa kohti parempaa mielen toimintaa. Tutustu yritykseen myös Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Mind Balancemind
Meritullinkatu 12, sisäpiha as. 2
00170 Helsinki
[email protected]

Yrityksen sivut

Katso myös muita vastaavia tarjouksia