TARJOUS

  • Kasvojen mikroneulaus 45 € (arvo 110 €)

Hoidossa käytetään steriiliä, 12-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan värähdellen 1300 kertaa sekunnissa. Mikroneulauksessa ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

Edistyksellinen Microinjector-mikroneulaus aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon kuin perinteiset mikroneulausrullat. Microinjector-mikroneulaus aiheuttaa myös vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa, tehden siitä turvallisemman ja tehokkaamman vaihtoehdon. Kohtisuora mikroneulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa. Kertakäyttöiset neulauspäät vähentävät tulehduksen riskiä ja säädettävä mikroneulan pituus takaa yksilöllisen hoidon ja juuri oikean mikroneulan pituuden jokaiselle hoidettavalle alueelle.

Mikroneulauksen hyödyt

– Kiinteyttää ja elvyttää ihoa sekä lisää kollageenin tuotantoa
– Tehoaa ikämuutoksiin esim. kasvoissa, kaulalla, dekolteella, kämmenselissä ja olkavarsissa
– Häivyttää pikkuryppyisyyttä herkillä alueilla, kuten silmänalusiholla ja ylähuulessa
– Häivyttää arpia, kuten akne- ja raskausarpia
– Pienentää ihohuokosten kokoa

Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3–6 hoitokerran sarjana 4 viikon välein. Saat huomattavasti suuremman hyödyn mikroneulauksesta, kun stimuloivia hoitokertoja on useampi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pintapuudutuksen, mikroneulauksen sekä rauhoittavan seerumin hoidon päätteeksi. Hoidon kesto noin yksi tunti.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja on käytettävissä ma-pe
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Tiinalle Adore Beautyn onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ADORE BEAUTY

Adore Beautyn löydät Abrahaminkadulta Helsingistä. Adore Beauty tarjoaa muun muassa laadukkaita kosmetologi-, meikkaus- ja hiusstylistipalveluita. Löydät Adore Beautyn myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Adore Beauty
Abrahaminkatu 15 B
00180 Helsinki
Puh: 044 945 0353
Y-tunnus: 2766091-4