Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Biorevitalisaatiohoito, mikroneulaus ja kemiallinen kuorinta kasvoille 65€ (arvo 150€)

Aesthetic Clinic Wallu on kauneudenhoidon todellinen ammattilainen! Wallun ammattitaitoisen käsittelyn jälkeen hehkut uutta elinvoimaa ja tunnet itsesi kymmenen vuotta nuoremmaksi. Saat nyt tehokkaasti ihoa uudistavan biorevitalisaatiohoidon, mikroneulauksen ja kemiallisen kuorinnan alle puoleen hintaan!

Biorevitalisaatiohoidossa ihon syvään kerrokseen eli dermikseen injektoidaan hyaluronihappoa ohuella neulalla. Iho sisältää hyaluronihappoa myös luonnostaan, mutta sen tuotanto vähenee ikääntyessä. Biorevitalisaatiohoito sopiikin erinomaisesti veltostuneen tai ryppyisen ihon kiinteyttämiseen. Lopputuloksena on kauniimpi ja nuorekkaampi iho. Hoito sopii myös nuoremman ihon kosteuttamiseen sekä ihon sävyn ja värin parantamiseen.

Mikroneulauksessa ihoon avautuu pieniä kanavia, joiden ansiosta tehoaineet imeytyvät 80 prosenttia entistä paremmin. Neulauksen aiheuttama hallittu trauma saa ihon korjaamaan itsensä luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Iho vahvistuu luonnollisesti lisäämällä omaa kollageenituotantoaan, minkä vuoksi lopullisen tuloksen näkymisessä menee oma aikansa. Mikroneulaus on tehokas menetelmä ikääntymisen merkkien, arpien, pigmenttimuutosten, laajentuneiden ihohuokosten, epäpuhtauksien, couperosan tai auringon vahingoittaman ihon hoitamiseen.

Kemiallisessa kuorinnassa ihon pintakerros kuoritaan hellävaraisesti luonnollisilla hapoilla. Hoidossa aiheutetaan hallittu ihovaurio, jonka alta paljastuu paranemisen myötä sileä ja rypytön iho. Kemiallisella kuorinnalla voidaan hoitaa monenlaisia iho-ongelmia, sillä se uudistaa, elvyttää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Lopputuloksena saat nauttia nuorekkaammasta ja kirkkaammasta ihosta.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 09 4272 5003 tai Aesthetic Cilinc Wallun onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

AESTHETIC CLINIC WALLU

Aesthetic Clinic Wallu tarjoaa monipuolisia kauneuspalveluita, kuten täyteaine- ja mesoterapiahoitoja. Palveluvalikoimaan kuuluvat lisäksi laserhoidot, kuten IPL- ja RF-hoidot. Kaikki hoidot suorittaa kokenut sairaanhoitaja. Yritys sijaitsee keskeisellä paikalla Kampissa Helsingissä. Käy tutustumassa Aesthetic Clinic Walluun myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Aesthetic Clinic Wallu
Lapinlahdenkatu 19
00180 Helsinki
Puh: 09 4272 5003
Y-tunnus: 2763463-6
www.clinicwallu.fi