Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Georgialainen menu kahdelle 35€ (arvo 50€)

Perinteinen georgialainen ruoka on makunystyröitä hemmottelevaa ja kerää pikkuhiljaa ruokarakastajia myös Suomesta. Kruununhaassa sijaitseva uusi georgialainen ravintola Alaverdi Wine & Restaurant keskittyy aitoihin georgialaisiin ruokiin ja viineihin ja saa asiakkaan kokemaan pienen palan Georgiasta. Ravintolaa voisi luonnehtia georgialaiseksi tapas-ravintolaksi, jossa ruoka ja viini kietoutuvat saumattomasti yhteen. Ruokalista noudattelee georgialaisia perinteitä modernilla tyylillä ja siksi ruokalista on lyhyt ja sitä päivitetään satokauden mukaisesti. Listalta löytyy enimmäkseen kasvisruokia, muutama liharuoka ja pari jälkiruokaa. Jaettava menu koostuu Alaverdin keittiömestarin suosittelemasta kokonaisuudesta, jonka sisältö vaihtelee sesongeittain.

Georgialainen jaetava menu sisältää:
– 2 vapaavalintaista pääruokaa listalta
– yhden khachapuri-juustotäytteisen piiraan
– yhden salaatti-annoksen

Ravintoloitsija Kakhaber Baramidze, toivottaa lämpimästi tervetulleeksi georgialaiselle makumatkalle Ravintola Alaverdiin! Offerilla-lahjakortin käytön yhteydessä talo tarjoaa talon viinipullon paikan päällä hintaan 25 €! Tutustu Alaverdin ruokalistaan tästä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.5.2020 asti ja käytettävissä klo 16 alkaen
  • Pöytävaraus tehtävä etukäteen
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Tee pöytävaraus onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Huomioithan, että pöytävaraukset tulee vain yllä mainitun linkin kautta
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

RAVINTOLA ALAVERDI

Ravintola Alaverdistä ei atmosfääriä puutu! Alaverdi on sympaattinen, pieni ravintola Snellmaninkadulla Kruununhaassa. Ravintolassa on noin 20-asiakaspaikkaa, mikä takaa kodikkaan ja lämpimän tunnelman. Pieni ja tunnelmallinen ravintola kokoaa vuosittain monia yrityksiä rentoutumaan ja nauttimaan Georgian antimista. Ravintoloitsija Kakhaber Baramidze on itse remontoinut ravintolan kodikkaasti, mutta Snellmaninkadun arvoa kunnioittavasti. Ravintolan sisustuksesta huokuu georgialaisen viinitilan tunnelma. Alaverdin viinit ovat perinteistä georgialaista tuotantoa ja ne on valmistettu perinteistä Kvevri-menetelmää käyttäen. Tutustu ravintolaan myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Ravintola Alaverdi
Snellmaninkatu 16
00170 Helsinki
Y-tunnus: 2965691-9
www.alaverdi.fi