Huomaathan, että lahjakortin kaikki kerrat on käytettävä 31.3.2021 mennessä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Lippu yhdelle Allas Sea Pooliin 9 € (arvo 15 €)
  – säästä 40 %
 • Liput kahdelle Allas Sea Pooliin 17 € (arvo 30 €)
  – säästä 43 %
 • 10 kerran kortti Allas Sea Pooliin 59 € (arvo 120 €) (kaikki kerrat on käytettävä 31.3.2021 mennessä)
  – säästä 51 %

Miltä kuulostaisi vilvoitteleminen merivesialtaassa aivan Helsingin keskustassa? Allas Sea Pool tarjoaa tähän mahdollisuuden! Allas Sea Pool on merikylpylä ja hyvinvointikeidas aivan Kauppatorin kupeessa. Altaalla on kolme saunaa, kaksi lämmitettyä makean veden allasta sekä yksi merivesiallas, jonka lämpötila mukailee meren lämpötilaa. Lisäksi Altaalta löytyy kahvila, ohjattua liikuntaa, hyvinvointipalveluita, kulttuuria ja tiloja yritystilaisuuksien järjestämiseen. Allas Sea Pool on auki ympäri vuoden!

Lämminvesiallas ja merivesiallas palvelevat uimareita, liikkujia, viihtyjiä ja viipyilijöitä. Lämminvesialtaan vesi pidetään mukavassa 27 asteen lämpötilassa. Merivesialtaan vesi pumpataan kauempaa merestä, puhtaammista virtauksista sekä suodatetaan ja käsitellään uv-tekniikalla. Saunarakennuksen laajennetulta terassilta löytyy ulkopukukaappeja ja vilvoittelualue.

Altaan kahvila on auki viikon jokaisena päivänä ympäri vuoden. Voit poiketa aamu-uinnin jälkeen aamiaiselle, rentoutua viinilasillisella työpäivän päätteeksi tai tulla sunnuntaipullalle ja -kahville. Yläkerran ravintola Allas Wine & Dine upeine merinäköaloineen on koko syksy- ja talvikauden auki tilauksesta: voit varata Helsingin upeimman tilan juhliasi varten!

Liput sisältävät sisäänpääsyn Allas Sea Poolin saunoihin ja altaisiin. Allas Sea Poolin sisäpiha, kahvila ja terassi ovat avoinna kaikille myös ilman uintilippua. Huomioithan, että 10 kerran kortti on henkilökohtainen.

Allas Sea Pool

Kuvat: Allas Sea Pool

EHDOT

 • Lahjakortin kaikki kerrat on käytettävä 31.3.2021 mennessä
 • 10 kerran kortti on henkilökohtainen
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Allas Sea Poolissa

ALLAS SEA POOL

Allas Sea Pool tarjoaa rentoutumista, nauttimista ja hyvinvointia niin keholle kuin mielelle – vuoden jokaisena päivänä. Allas jatkaa vanhaa helsinkiläistä kylpyläkulttuuria, joka kokosi ihmiset jo aikanaan veden äärelle keskustelemaan, rauhoittumaan ja viettämään hyvää elämää. Ajatukselle uskollisena Allas tarjoaa hyvinvointia, kaupunkikulttuuria, veden tarinaa ja älykkäiden ratkaisujen kautta puhtaampaa tulevaisuutta Itämeren rannalla. Käy tutustumassa Allas Sea Pooliin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Normaalihinta perustuu Allas Sea Poolin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 21.10.2020.

DIILIÄ MYY

Allas Sea Pool
Katajanokanlaituri 2a
00160 Helsinki
Y-tunnus: 2568884-1
www.allasseapool.fi