Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Huulirajan nosto 129€ (arvo 270€)

Huulten muotoilu ei ole koskaan ollut helpompaa ja turvallisempaa! Plasma Pen -menetelmän avulla voidaan lähes kivuttomasti muotoilla ylähuulen muotoa, kaarevuutta sekä täyteläistää huulia mieltymyksesi mukaan. Huulirajan nosto sopii erityisesti sinulle, joka haluat korostaa ylähuulen tilavuutta ja selkeyttää huulirajaa. Huulirajan nosto suunnitellaan juuri sinulle sopivaksi yhdessä ammattilaisen kanssa.

Mikä on Plasma Pen ja miten se toimii?
Plasma Pen kauneudenhoitoalan yksi mullistavimmista keksinnöistä, sillä se on veitsetön ja kivuton hoitomenetelmä!

Plasmahoidossa muodostuu hyvin pieni plasmakaari ihon ja laitteen hoitopään välille ilman, että laitteen hoitopää koskettaa ihoa. Ihon kosteus yhdessä energian ja hapen kanssa muodostaa niin sanotun plasmasäteen, joka supistaa ja kiinteyttää ihoa. Tämä mikrotrauma stimuloi uutta kollageenia ja auttaa aktivoimaan kasvutekijöitä, eli fibroblasteja. Lopulliset tulokset ovat nähtävissä noin 2 kuukauden päästä. Iho kuitenkin jatkaa uusiutumista vielä monta kuukautta toimeenpiteen jälkeen. Plasma Pen on siis täysin turvallinen hoitomenetelmä kaikin tavoin!

Kuinka kauan tulokset kestävät?
Tulokset kestävät noin 2-5 vuotta, riippuen iästä, ihotyypistä ja elämäntavoista. Toimeenpiteen jälkeen hoito-ohjeita on noudatettava 100% näin saamme parhaan lopputuloksen ja tulokset kestävät myös pidempään.
Käsittelyn voi uusia 1-2 kuukauden päästä.

Hoidon jälkeen:
Hoidetulla alueella turvotusta saattaa esiintyä noin 3-5 päivää ja heti hoidon jälkeen ihollesi muodostuu pistemmäisiä rupia, jotka irtoavat itsestään 5-10 päivän kuluessa. Rupien irtoessa iho saattaa punoittaa muutaman viikon ajan mikä on täysin normaalia ihon uudistuessa!

Sattuuko toimenpide?
Toimenpide ei satu sillä hoitoalue puudutetaan ennen käsittelyä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Arbnorabeautyn onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

ARBNORABEAUTY

Arbnorabeauty on Turussa sijaitseva laadukas kauneushoitola, jonka valikoimaan kuuluvat täyteainehoidot, microblading-kulmat ja lipolyysit. Kaikki palvelut suunnitellaan ja toteutetaan aina huolellisesti ja ammattitaitoisesti asiakkaiden mieltymysten mukaisesti. Käy tutustumassa Arbonorabeautyn upeisiin työnäytekuviin Facebookissa ja Instagramissa.

Arbnorabeauty

Kuva: Arbnorabeauty

DIILIÄ MYY

Arbnorabeauty
Rauhankatu 1 C
20100 Turku
Y-tunnus: 2945072-6