Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Ripsien Lash Lift ja Lash Botox 45 € (arvo 85 €)

Ovatko haaveenasi kaarevat, luonnolliset ja pitkät ripset ilman liimoja ja pidennyksiä? Lash Liftin eli ripsien tyvien kestotaivutuksen avulla saat ripsesi taivutettua toivomaasi kaareuteen. Ripset kiinnitetään silikonimuotin päälle yksitellen, jonka jälkeen ripsiin levitetään kestotaivutusaineet. Tämän jälkeen ripset kestovärjätään. Silikonimuotit valitaan halutun lopputuloksen mukaisesti. Vaikutus pysyy ripsissä jopa 6–8 viikkoa.

Lash Botox on ripsiseerumi, jonka avulla voit vahvistaa ja pidentää omia ripsiäsi ja lisätä jopa 30 % volyymia. Laminoinnissa ripsiin imeytetään vitamiineja ja aminohappoja, jotka tehostavat seerumin kiinnittymistä ripsiin ja suojaavat niitä rasitukselta.  Käsittely alkaa ripsien tyvikohotuksella ja kestovärjäyksellä, jonka jälkeen ne käsitellään Lash Botox -seerumilla. Tämän jälkeen ripset laminoidaan vitamiineja ja aminohappoja sisältävällä aineella antaen niille suojaavan pinnan ulkoiseen rasitukseen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä klo 11–16
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika arkisin Arinalle numerosta 044 035 3666. Mainitse Offerilla -lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä kauneushoitolassa

ARINA EKLUND

Arina Eklund on kauneuden ammattilainen, joka palvelee asiakkaitaan Helsingin Taka-Töölössä. Kauneushoitolan palvelutarjonnasta löytyy kaikki kauneuteen liittyvä saman katon alta.

DIILIÄ MYY

Arina Eklund
Runeberginkatu 60b
00260 Helsinki
Puh: 044 035 3666