Et pysty käyttämään lahjakorttia heti? Ei hätää! Lahjakortti on voimassa 5 kk ostohetkestä. Palautusoikeus on 2 kk ostohetkestä. 

TARJOUS

  • 70 min kuumakivihieronta ja kiinalainen hieronta 39 € (arvo 78 €)

Hakaniemessä sijaitseva Aurinkoinen Astrid tarjoaa nyt 70 minuutin kuumakivihieronnan ja kiinalaisen hieronnan, joilla saat lievitettyä koko kehon kireyttä! Kuumakivihieronta suoritetaan lämmitetyillä sileillä kivillä, jotka rentouttavat niin mieltä kuin lihaksia. Kuumakivihieronta lieventää myös päänsärkyä, poistaa kehosta kuona-aineita sekä nopeuttaa aineenvaihduntaa.

Kiinalainen hieronta on hoitomuoto, jossa eri tekniikoilla tehdään painalluksia sormin tai kämmenillä. Hieronta edesauttaa veren ja lymfanesteen kiertoa vartaloa kiinteyttäen. Hieronnasta voi saada apua muun muassa selkä- ja nivelkipuihin, päänsärkyyn, unettomuuteen sekä urheiluloukkaantumisten hoitoon. Hieronnan jälkeen on tärkeää pysyä nesteytettynä maksimaalisen tehon takaamiseksi.

Hoidon kesto on 70 minuuttia sisältäen 40 min kiinalaista hierontaa ja 30 min kuumakivihierontaa. Hieronnan suorittaa naishieroja.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 5 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Aurinkoisen Astridin onlineajanvarausjärjestelmästä ja valitse palveluksi 75 minuutin kuumakivihieronta. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä kauneushoitolassa

AURINKOINEN ASTRID

Aurinkoinen Astrid palvelee asiakkaita aivan Hakaniemen torin kupeessa, Osteomedicin tiloissa. Paikan päälle on helppo tulla julkisilla liikennevälineillä. Aurinkoisen Astridin palveluihin kuuluu laaja valikoima hierontapalveluita.

DIILIÄ MYY

Aurinkoinen Astrid (toimii Osteomedicin tiloissa)
Säästöpankinranta 4 G 60
00530 Helsinki
Y-tunnus: 3006783-9