Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Kulmien microblading tai silmänrajausten kestopigmentointi 99€ (arvo 200€)

Oletko aina unelmoinut huolitellusta, mutta vaivattomasta lookista? Balance Centerin Natalia auttaa sinua korostamaan parhaita puoliasi microbladingin sekä kestopigmentoinnin avulla. Microblading on kulmien pigmentointitekniikka, jossa jokainen kulmakarva piirretään yksitellen omia kulmiasi mukaillen. Microblading toteutetaan huolellisesti juuri sinun toiveidesi mukaisesti, ja lopputulos säilyy noin 1–2 vuotta ihotyypistäsi riippuen. Kestopigmentointi on kosmeettinen tatuointi, joka korostaa silmiäsi kauniisti noin 2–5 vuoden ajan. Myös kestopigmentointi toteutetaan sinun makusi mukaisesti,  jolloin lopputuloksesta voidaan tehdä kauniin luonnollinen tai vähän näyttävämpi.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Natalialle numerosta 040 739 3700 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

BALANCE CENTER

Balance Center tarjoaa monipuolisia kauneudenhoitopalveluja Helsingin Ruoholahdessa. Balance Centerissä sinua palvelevat asiantuntevat kosmetologit, kynsimuotoilijat ja ripsipidennyksen ammattilaiset, joilla on paljon kokemusta kauneusalalta. Palvelutarjontaan kuuluvat myös muun muassa erilaiset vartalohoidot, kasvohoidot ja täyteainehoidot. Käy tutustumassa Balance Centeriin työnäytekuvineen myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Balance Center / Natalia
Selkämerenkatu 6
00180 Helsinki
Puh: 040 739 3700
Y-tunnus: 2261618-0
www.beautyacademy.fi