Huomaathan, että lahjakortti on voimassa heinäkuun loppuun asti! Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 20 € arvoinen lahjakortti 12 €

Ravintola Bali Bagus tarjoaa avoimen lahjakortin ravintolaansa alennettuun hintaan! Bali Bagus tarjoaa perinteisiä indonesialaisia ruokia pienessä, intiimissä miljöössä Merihaassa. Lahjakortti käy koko ravintolan valikoimaan. Indonesialaisen keittiön maut ovat rikkaita ja vaihtelevia. Ruokakulttuurille on tyypillistä mausteiden vastakohtaisuus, kuten happaman ja makean sekä tulisen ja miedon yhdistelmä. Tuliset pippurit, yrtit ja mausteet yhdistetään makeaan palmusokeriin, maapähkinöihin, sitruunaruohoon ja kookosmaitoon.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2020 asti
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

BALI BAGUS

Bali Bagus on raikkaan tunnelmallinen indonesialainen ravintola Helsingin Merihaassa. Ravintolassa myydään myös indonesialaisia sisustustuotteita ja ruokatarvikkeita. Voit tutustua ravintolaan ja sen saamiin loistoarvosteluihin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Bali Bagus
Haapaniemenkatu 14 A
00530 Helsinki
Puh: 09 694 7318
Y-tunnus: 2716989-3