Huomaathan, että lahjakortti on voimassa heinäkuun loppuun asti! Voit siis ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Valinnaiset kana- tai kasvisannokset kahdelle mukaan otettuna 16€ (arvo 27 €)

Tervetuloa nappaamaan mukaan autenttisia indonesialaisia herkkuja! Indonesialaisen keittiön maut ovat rikkaita ja vaihtelevia. Ruokakulttuurille on tyypillistä mausteiden vastakohtaisuus, kuten happaman ja makean sekä tulisen ja miedon yhdistelmä. Tuliset pippurit, yrtit ja mausteet yhdistetään makeaan palmusokeriin, maapähkinöihin, sitruunaruohoon ja kookosmaitoon. Bali Bagus tarjoaa perinteisiä indonesialaisia ruokia pienessä, intiimissä miljöössä Merihaassa. Tarjoukseen kuuluu kaksi valinnaista kana- tai kasvisannosta listalta mukaan otettuna. Jokainen annos sisältää lisäksi riisiä, salaattia, jogurttikastikkeen, kookoskeiton ja erilaisia sipuleita.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.7.2020 asti
  • Tarjous sisältää kana- tai kasvisannokset take awayna. Ankka-, satay- ja rendang-annokset eivät sisälly tarjoukseen
  • Voit ostaa niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

BALI BAGUS

Bali Bagus on raikkaan tunnelmallinen indonesialainen ravintola Helsingin Merihaassa. Ravintolassa myydään myös indonesialaisia sisustustuotteita ja ruokatarvikkeita. Voit tutustua ravintolaan ja sen saamiin loistoarvosteluihin myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Bali Bagus
Haapaniemenkatu 14 A
00530 Helsinki
Puh: 09 694 7318
Y-tunnus: 2716989-3