Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 60 min kavitaatiohoito 49€ (arvo 139€)

Kavitaatio on kivuton hoitomuoto ihonalaisten rasvakudosten tuhoamiseen ja vartalon paikalliseenkin muotoiluun ilman leikkausta. Kavitaatiohoidossa yhdistetään ultraääni- ja vakuumihierontaa. Yhdistelmähoidolla saadaan tehokkaasti vähennettyä sitkeääkin selluliittiä sekä rikottua ihonalaista rasvakudosta pysyvästi.

Menetelmän teho perustuu matalataajuiseen ultraääneen, joka hajottaa rasvasoluja. Vakuumihieronta taas tehostaa lymfanestekiertoa ja siirtää pilkottua rasvaa tehokkaasti. Vapautunut rasva kulkeutuu maksan kautta aineenvaihduntaan normaalia reittiä, kuten ravinnosta saatu rasva, ja poistuu kehosta muutamien viikkojen aikana. Hoidon tuloksena kehon ympärysmitat pienenevät, ihonalaisen rasvakudoksen kuhmuraisuus vähenee ja kehon yleisilme paranee.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Beauty & Body Studion onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

BEAUTY & BODY STUDIO

Beauty & Body Studio on kauneushoitola, josta löydät kaikki palvelut kauneuden ja hyvinvoinnin hoitoon. Kauneushoitolan palveluvalikoima sisältää mm. erilaiset vartalohoidot, kasvohoidot, karvanpoistot, käsihoidot, geelikynnet ja meikkaukset. Hoitolan verkkosivuilla toimii myös kauneusalan ammattilaisille suunnattu verkkokauppa. Käy tutustumassa Beauty & Body Studioon myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Beauty & Body Studio
Tunnelitie 7
02700 Kauniainen
Y-tunnus: 1434921-3
www.beautystudio.fi