Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Raidat ja hiustenleikkaus 49€ (arvo 126€)

Tuo hiustyylisi tähän päivään! Beauty HiusClubin taitavien parturi-kampaajien käsissä hiuksesi muotoillaan juuri sinun toiveidesi mukaan ja kasvonpiirteitäsi kauniisti korostaen. Halutessasi sinulle luodaan hiustenleikkauksessa täysin uusi tyyli tai vaihtoehtoisesti nykyinen hiusmallisi siistitään. Hiustenleikkauksen kruunaa raidoitus, joka kirkastaa hiusten väriä ja samalla luo hiuksiin elävyyttä.

Palvelun suorittaa Beauty HiusClubin ammattitaitoinen Mariam. Mariam rakastaa haasteita, sillä ne motivoivat ja vahvistavat hänen monipuolista osaamistaan. Jokainen asiakas on yksilöllinen ja tärkeä! Mariam tekeekin jokaisen työn vahvalla ammattitaidolla ja ilolla nauttien nähdessään kättensä työnjäljen välittömästi. Mariam on ollut parturi-kampaajana jo seitsemän vuoden ajan.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 31.8.2018 asti ja käytettävissä arkisin ma-pe klo 9–17
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Pitkistä hiuksista (yli olkapään) veloitetaan paikan päällä 20€ lisämaksu
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Mariamille numerosta 09 354 011 82 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä parturi-kampaamossa

BEAUTY HIUSCLUB

Beauty HiusClub on hyvän olon parturi-kampaamo Helsingin Vuosaaressa. Beauty HiusClubin taitavien hiusalan ammattilaisten käsissä voit hetkeksi irtaantua arjesta ja nauttia laadukkaan työn tuloksista. Parturi-kampaamopalveluiden lisäksi valikoimaan kuuluu erilaiset karvanpoistot, ripsienpidennykset, geelilakkaukset ja meikkaukset. Beauty HiusClub sijaitsee aivan Vuosaaren metroaseman kupeessa Fressi Clubhousen yhteydessä. Löydät Beauty HiusClubin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Beauty HiusClub
Tyynylaavantie 20
00980 Helsinki
Puh: 09 354 011 82
Y-tunnus: 2785404-9
www.kampaamovuosaari.com