LUONNOLLINEN VAIHTOEHTO KAUNEUSKIRURGILLE! IHASTU KUULUISUUKSIEN SUOSIKKIHOITONA TUNNETUN MENETELMÄN UPEISIIN TULOKSIIN!

TARJOUS

  • OXY-happihoito 29€ (arvo 80€)

Sykäyksittäin toimiva OXY-happihoito on neulaton, hellävarainen ja tehokas ratkaisu ihon erilaisten ongelmien hoitoon. Se puhaltaa uutta elämää väsyneeseen ihoon, josta tulee heti virkeämmän ja kirkkaamman näköinen. Käsittely vahvistaa myös kehon immuniteettia ja taltuttaa viruksia. Moni flunssan ensioireiden kanssa taistellut onkin hämmästynyt, kun flunssa ei olekkaan edennyt pidemmälle. Happihoito on neulaton hoitomuoto mesoterapian tilalle, sillä esteenä on usein ollut näiden hoitojen hyvin korkea hinta. Happihoidon vaikuttavat tehoaineet ”ammutaan” hapen avulla ihoon. Hoitoa voidaan tehostaa hengittämällä happea, johon on lisätty miellyttävän tuoksuisia aromaattisia aineita, jolloin mielialakin rentoutuu. Lisähapesta hyötyvät erityisesti toimistossa työskentelevät, joita vaivaa usein päänsärky, unettomuus ja ärtyneisyys.

Miksi happi? Happi on yksi viidestä elämän ylläpitoon tarvittavasta alkuaineesta. Happi ylläpitää elämää ja antaa energiaa jokaiselle elävälle solulle. Kun happipitoisuus alenee, immuunijärjestelmä heikkenee. Ikääntymisprosessi liittyy ihosolujen käytettävissä olevan hapen määrän alenemiseen. OXY-happihoito auttaa korvaamaan menetetyn hapen ja samalla jälleenrakentaa ihoa, tasoittaa juonteita sekä ryppyjä ja näin lisää ihon kiinteyttä.

Happihoito on ihanteellinen auringon vaurioittamalle iholle sekä akneen taipuvalle iholle, sillä happi eliminoi toksiineja, stimuloi kollageenin tuotantoa solutasolla, nopeuttaa paranemisprosessia. Hoidossa käytettävät tehoaineet ovat säilöntäaineettomia sekä hajusteettomia, jonka vuoksi ne sopivat herkimmällekkin iholle. Pigmenttihäiriöissä ja ikääntymisestä johtuvien maksaläiskien hoidossa käytetään melaniinin muodostumista hillitseviä ja vähitellen vaalentavia aineosia, mm. magnesiumaskorbyylifosfaattia. Lifting-ohjelmassa viedään ihoon lihasjännitystä rentouttavia, kollageenin muodostusta lisääviä aineita. Jotta tehoaineet säilyisivät mahdollisimman pitkään ja hoidon vaikutus paranisi, ihon kotihoitoon kannattaa käyttää OXY-hoitoa täydentäviä Nora Bode tai Crystal Clear -kotihoitotuotteita. Iho tunnistaa ne herkemmin ja pystyy käyttämään parhaiten hyödykseen ne aineet, joita hoidossa käytetään. Viiden kerran hoitosarja ja huolellinen kotihoito takaavat parhaat tulokset.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain Beauty Studio Chelsean uusille asiakkaille
  • Ajanvaraukset puhelimitse ja viimeistään 2 viikkoa ostohetkestä
  • Peruutukset viim. 24h aikaisemmin
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 044 222 2576 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

BEAUTY STUDIO CHELSEA

Beauty Studio Chelsea sijaitsee Kampin keskuksen tuntumassa. Ripsienpidennysten lisäksi kauneusstudion ammattitaitoisen henkilökunnan tarjoamaan palveluvalikoimaan kuuluvat rakennekynnet, pedikyyrit sekä manikyyrit. Hoitolan työntekijät ovat ammattilaisia ja he takaavat sinulle, että saat laadukasta hoitoa sekä mielyttävän lopputuloksen. Hoitolan pyrkimyksenä on jatkuvasti kehittämää ja kouluttamaa henkilökuntaansa ja ottaa käyttöön alan uusimmat trendit. Hoitojen lisäksi hoitola järjestää erilaisia koulutuksia sekä omistaa nettikaupan, joka mahdollistaa tuotteiden saatavuuden ympäri Suomen. Löydät Beauty Studio Chelsean myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Beauty Studio Chelsean asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 4.2.2020.

DIILIÄ MYY

Beauty Studio Chelsea
Lapinrinne 2
00180 Helsinki
Puh: 044 222 2576
Y-tunnus: 2479757-9
www.beautystudiochelsea.fi