Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 15.11.2020 asti. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Japanilaiset pääruoat kahdelle 25 € (arv0 40 €)

Tervetuloa tutustumaan Helsingin uusimpaan japanilaiseen ravintolaan! Sörnäisissä sijaitseva Bistro Koi saa annoksillaan veden herahtamaan asiakkaiden kielille. Ravintolassa on tarjolla kaikki japanilaiset suosikkiannokset ja nyt pääsetkin kokeilemaan Bistro Koin ammattitaidolla valmistettuja ruokia yhdessä ystäväsi kanssa, luonnollisesti tarjoushintaan! Ruokalistalla on esimerkiksi viileneviä päiviä lämmittävät ramen-keitot, sushia, tonkatsu-porsaanleikkeet sekä kaikkien rakastamaa teriyaki-lohta. Toisin sanoen, jokaiselle löytyy varmasti jotakin herkullista syötävää.

Upeiden makujen lisäksi Bistro Koissa on panostettu lempeään ilmapiiriin, annosten kauneuteen ja raikkaisiin makuihin – ravintolassa pääset siis nauttimaan kaikilla aisteillasi! Muistathan, että lahjakortti on käytettävissä ruokalistan kaikkiin pääruokiin. Voit halutessasi tutustua ruokalistaan tästä.

bistro koi

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 15.11.2020 asti
  • Lahjakortti on käytettävissä ma-pe klo 15 alkaen ja viikonloppuisin aukioloaikojen mukaisesti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Pöytävaraus ei ole pakollinen, mutta voit halutessasi tehdä sen Bistro Koin kotisivuilta
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

BISTRO KOI

Aitoa japanilaista ruokaa Helsingissä! Sörnäisten kaupunginosassa sijaitseva Bistro Koi kutsuu asiakkaat nauttimaan kaikilla aisteilla. Ravintolassa on tarjolla rakastetuimmat japanilaisen ruokakulttuurin annokset – makua, esillepanoa ja ystävällistä henkilökuntaa unohtamatta! Löydät Bistro Koin myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Bistro Koin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 6.10.2020.

DIILIÄ MYY

Bistro Koi
Hämeentie 58–60
00500 Helsinki
Puh. 044 973 6771
Y-tunnus: 2881738-9