BLACK WEEK ERIKOISTARJOUS | QuickWhite -hampaidenvalkaisu hammaslääkärillä | Helsinki, Ruoholahti

  • Quickwhite-Hampaidenvalkaisu hammaslääkärillä 119 € (arvo 315 €)
    – Erikoishintainen tarjous voimassa vain Black Weekin ajan

Nopeasti ja edullisesti valkoisemmat hampaat? Se on mahdollista – Black Week tarjouksen myötä vielä entistä edullisemmin! QuickWhite-valkaisussa hyödynnetään vetyperoksidipohjaista geeliä, johon kohdistetaan QuickWhite-valkaisuun erityisesti suunniteltu LED-valo. Valo kiihdyttää vetyperoksidin valkaisevaa vaikutusta ja saa aikaan upean lopputuloksen! Valkaisu toteutetaan kylmällä valolla, minkä ansiosta yliherkkyyden riski on todella pieni. Lopputuloksena hampaidesi sävy vaalenee jopa 4–12 astetta.

QuickWhite-menetelmää on tutkittu pitkään useissa Euroopan maissa, kuten Britanniassa ja Espanjassa. Nopea ja turvallinen menetelmä ei vahingoita kiillettä tai ikeniä. Valkaisu toteutetaan yhdessä istunnossa, jonka kesto on noin 60 minuuttia.

Valkaisun suorittaa laillistettu suuhygienisti hammaslääkäriasemalla. Hoitoon kuuluu myös suuhygienistin tekemä suun ja hampaiden terveystarkastus sekä valkaisuhoidon arvio. Tarkastuksen jälkeen tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma tarvittavine toimenpiteineen ja kustannusarvioineen. Hoida hampaitasi Black Friday hinnoin!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 333 3555 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hammaslääkärikeskuksessa

HYMYKESKUS

Hymykeskus hemmottelee Black Fridayna! Hymykeskus on laadukas, 100 %:n kotimainen hammashoitoalan yritys. Hammaslääkärikeskus palvelee laadukkaasti, yksilöllisesti ja edullisesti aina kunkin asiakkaan lähtökohdat huomioon ottaen. Hymykeskus tarjoaa turvallisen ja miellyttävän hoitokokemuksen myös pelkopotilaille. Tarvittaessa hoitosuunnitelma toteutetaan yhdellä käyntikerralla, joten hoitoon voi tulla kauempaakin. Löydät Hymykeskuksen myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hymykeskus
Selkämerenkatu 7
00180 Helsinki
Puh: 050 333 3555
Y-tunnus: 2800009-6
Yrityksen sivut

Katso kaikki Hyvinvointi-kategorian diilit