Huomaathan, että Padel Housen diili on jo valmiiksi Black Week -hinnoin, joten alennuskoodi ei käy tähän diiliin.

TARJOUS

 • Tunnin padelvuoro 15 € (arvo 34 €)
  – säästä 56 %
 • Puolentoista tunnin padelvuoro 22 € (arvo 51 €)
  – säästä 57 %
 • Kahden tunnin padelvuoro 29 € (arvo 68 €)
  – säästä 57 %

Black Weekin kunniaksi padelvuorot edullisemmin kuin koskaan! Padel House toivottaa sinut tervetulleeksi pelaamaan padelia ja tutustumaan supersuosittuun lajiin! Espoon Kerassa sijaitsevasta padel-keskuksesta löydät 30 kansainvälisen tason panoramakenttää!

Padel on mailapeli, joka on saanut vaikutteita tenniksestä ja squashista. Laji sopii kaiken ikäisille, kuntoisille ja tasoisille pelaajille, sillä se on helposti omaksuttavissa ja yksinkertaiset pelisäännöt oppii nopeasti. Padelkenttä on tenniskenttää huomattavasti pienempi ja pallo saa kimmota kentän ja seinien kautta takaisin peliin. Laji on luonteeltaan sosiaalista pelaamista, sillä padelia pelataan perinteisesti nelinpelinä. Viime vuosina padel on saavuttanut suuren suosion ja uusia harrastajia liittyy joukkoon tiheään tahtiin. Tule ja koe itse lajin viehätys!

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 31.12.2021 asti
 • Lahjakortti käytettävissä ma-pe klo 6–16 ja 21–23.30, la klo 6–9 ja 18–23.30, su klo 6–9 ja 21–23.30
 • Lahjakortti ei käy vakiovuoroihin
 • Mikäli et omista omaa mailaa, mailan vuokraus on 4 €/kpl
 • Varauksen peruminen on tehtävä viimeistään 24 tuntia ennen pelivuoron alkua. Varauksen voi perua omilla tunnuksilla Omat varaukset -sivulta tai asiakaspalvelun aukioloaikoina puhelimen tai sähköpostin kautta
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena.
 • Rekisteröidy ensin Padel Housen ajanvarausjärjestelmään ja varaa pelivuoro syöttämällä lahjakortin koodi alennuskoodi-kenttään. Huomioithan, että asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 8–22, la klo 9–22 ja su klo 9-22
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä padel-keskuksessa

PADEL HOUSE

Kolmekymmentä kansainvälisen tason panorama padelkenttää – koko perheen asiakaslähtöinen palveluntuottaja. Padel House tarjoaa ryhmä- ja yksityisohjausta lajin saloihin perehtymisestä kiinnostuneille lapsille, nuorille ja varttuneemmillekin vasta-alkajille. Kokeneemmille pallonlyöjille löytyy valmennustunteja maan kiistattoman ykköspelaajan Max Sjövallin opastuksella (8 peräkkäistä SM-kultaa). Nautinnolliset jälkipelit tai valmistautuminen koitokseen on helppo käydä A-oikeudellisessa kahviossa, videotallenteita hyödyntäen tai kansainvälisiä otteluita seuraten. Huippuluokan äänentoisto, portaaton valaistuksen säätö ja neuvottelutila täydentävät puitteet. Hyvä logistinen sijainti lähellä Keran juna-asemaa, Kehätiet I ja II sekä Turunväylä isoine parkkialueineen tukevat tapahtumien järjestämistä. Esteetön kulku liikuntarajotteisille. Tutustu Padel Houseen myös Facebookissa ja Instagramissa.

Asiakaspalvelu on avoinna seuraavasti:

Ma-pe klo 8–22
La klo 9–22
Su klo 9–22

DIILIÄ MYY

Padel House Oy
Karantie 4
02630 Espoo
Y-tunnus: 29808695
Yrityksen sivut

Katso myös Padel Housen alennuskoodi