Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 30 min kavitaatio valinnaiselle alueelle 19€ (arvo 40€)

Tervetuloa uuten Body Slim -kauneushoitolaan Espooseen kiinteyttämään tehokkaasti vartalosi ongelma-alueita! Kavitaatio on lähes kivuton hoitomuoto, jolla voidaan muokata vartaloa, poistaa selluliittia sekää hoitaa ongelmallisia rasvakertymiä ilman leikkausta. Kavitaatio toteutetaan ultraäänellä, joka rikkoo pysyvästi ihonalaista rasvakudosta. Kavitaatiossa ultraäänen eri taajuudet vaikuttavat kehoon supistamalla rasvasolujen kuoria ja vapauttamalla solujen sisällön luonnollisesti vereen. Hoidossa käytetään kavitaatioon tarkoitettua ultraäänilaitetta, jolla luodaan reaktioon tarvittavat olosuhteet. Aineenvaihdunnan kiihdyttämiseksi on tärkeää juoda runsaasti vettä ja harrastaa kevyttä liikuntaa ennen ja jälkeen hoidon. Kavitaatio-hoito tehdään valitsemallesi kehon alueelle ja yhden hoitokerran kesto on 30 minuuttia. Hoidon tuloksena ympärysmitattasi pienenevät!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika kauneushoitolan onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

KAUNEUSHOITOLA BODY SLIM

Body Slim avaa ovensa nyt joulukuussa myös Espooseen. Kauneushoitola Body Slim on kuitenkin palvellut jo pidemmän aikaa asiakkaita yleellisessä tiloissa Helsingin Katajanokalla. Hoitola on erikoistunut erilaisiin rasvanpoisto- ja kiinteytyshoitoihin. Tutustu Body Slimiin myös Instgramissa ja Facebookissa.

Aukioloajat:
Ma–pe klo 17–20
La klo 10–18
Su klo 10–12 & 16–18

DIILIÄ MYY

Kauneushoitola Body Slim
Merenkulkijankatu 3
02320 Espoo
[email protected]
Y-tunnus: 2849288-7
www.bodyslim.fi