TARJOUS

 • Valinnainen kakkupala ja kahvi 4,90 € (arvo 10,40 €)
  – säästä 53 %
 • Valinnaiset kakkupalat ja kahvit kahdelle 9,80 € (arvo 20,80 €)
  – säästä 53 %

Ota askel lähemmäksi paratiisia! BOHO Cafe & Deli tarjoaa nyt valinnaiset take away -kakkupalat ja espressopohjaiset kahvit yhdelle tai kahdelle hengelle 53 % alennuksella. Hiljattain Eerikinkadulle avatussa kahvilassa on laaja valikoima kahvituotteita, jotka valmistetaan helsinkiläisen Holmen Coffee -paahtimon kahveista. Lisäksi vitriinit notkuvat tuoreita, toinen toistaan herkullisempia kakkupaloja. Tällä diilillä saat varmasti itsellesi ja ystävällesi mieluisan kahvin ja kakun yhdistelmän!

Katso myös suolaiseen nälkään BOHO Cafe & Delin diili take away -bowleihin!

Lue myös Helsingin Sanomien ihana arvostelu BOHO Cafe & Delistä.

boho cafe

EHDOT

 • Vain take away
 • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Halutessasi voit tehdä tilauksen etukäteen numerosta +358 44 491 4411. Mainitse Offerilla-lahjakortti tilauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili tai paperiversio paikan kahvilassa

BOHO CAFE & DELI

BOHO Cafe & Deli on pieni pala Balia Helsingin ydinkeskustassa! Kahvilan tarjonta koostuu aamiais- ja kahvilatuotteista, kevyistä salaatti-, bowl- ja keittolounaista sekä runsaista bohoplattereista – unohtamatta ihania viinejä! Kahvilan sisustus on seesteinen ja vaalea. Kaikki sisustustuotteet on tehty käsityönä Balilla luonnollisista materiaaleista, kuten palmunlehdistä, meriruohosta bambusta ja sisalista. Jokainen tuote on uniikkia käsityötä ja jokaisella on oma ainutlaatuinen tarinansa. Bohossa voi aloittaa päivän vegaanisella tuorepuurolla ja päättää sen lasilliseen viiniä ja leikkelelautaseen. Meininki on rentoa aamusta iltaan.

Tämän videon katsoessasi vesi herahtaa kielellesi takuuvarmasti. Tutustu BOHO Cafe & Deliin myös Instagramissa ja Facebookissa.

Kuvat: BOHO Cafe & Deli

DIILIÄ MYY

Boho Cafe & Deli
Eerikinkatu 12
00100 Helsinki
Y-tunnus: 3161670-5
www.bohocafedeli.fi