Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Pho-keitto 6,90€ (arvo 11,90€)

Pho-keitto on vietnamilaista keittiötä aidoimmillaan! Keitto valmistetaan kanapohjaisesta lihaliemestä ja valintasi mukaan joko kanasta tai härästä tai tofusta ja sienestä. Pho-keitto maustetaan perinteisesti sipulilla, inkiväärillä, kanelilla, tähtianiksella ja kardemummalla. Tule herkuttelemaan lämmittävällä keitolla yksin tai yhdessä kaverin kanssa!


Kuva: Bumi Asian Kitchen & Cafe

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 29.2.2020 asti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

BUMI ASIAN KITCHEN & CAFE

Bumi Asian Kitchen & Cafe sai alkunsa vuonna 2016, kun kaksi opiskelijaa halusi tuoda aasialaisen keittiön kaikkien saataville. Nykyään ravintola löytyy jo kolmesta sijainnista, minkä lisäksi Bumin herkkuja pääsee maistelemaan myös ruokakojun kyydistä. Ravintolan tavoitteena on tarjota huolellisesti valmistettuja ja ainutlaatuisia makuelämyksiä kaikille. Bumin annokset ovat terveellisiä ja sopivat myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Voit tutustua ravintolaan tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Bumi Asian Kitchen & Cafe
Viides linja 8
00530 Helsinki
Puh: 045 127 0568
Y-tunnus: 3000942-8
www.tableonline.fi/bumi-kallio