Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • 4 kpl Fazerin Kismet-suklaavohvelia eurolla CandyTown-verkkokaupasta !

Nyt on kova tarjous! CandyTown-verkkokaupassa on erikoistarjouksessa Fazerin Kismet-suklaavohveleita, joita saat jopa 4 kpl VAIN yhdellä eurolla!

Tiesitkö muuten, että CandyTown on nyt myös netissä! Supersuosittu suomalainen karkkikauppa ja sen parhaat premium-tuotteet löytyvät myös osoitteesta www.candytown.fi. Suomen suurimmasta irtokarkkivalikoimasta löydät tällä hetkellä lähes 400 tuotetta, joista voit kasata mieleisesi karkkipussin tai ostaa tukkupakkauksen kerrallaan. Valikoimasta löytyy paljon premium-tuotteita, joita et kaikkialta saa. Valikoimassa suosituimpia merkkejä, kuten: Fazer, Cloetta, Haribo, Panda ja monia muita!

LUNASTA KARKKIRAHASI NÄIN

  1. Klikkaa ”SIIRRY OSTOKSILLE”-nappia
  2. Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin
  3. Siirry kassalle ja maksa ostoksesi
  4. Jää odottamaan tilauksesi saapumista

CANDYTOWN

FilmTown-ketjuun kuuluvissa CandyTownmakeismyymälöissä ja CandyTown.fi-verkkokaupassa on erityisen laaja irtomakeisvalikoima. Asiantuntemus, laaja tuotevalikoima ja toimiva asiakaspalvelu tekevät CandyTownista® laadukkaan karkki- ja makeisketjun jokaiselle makeaa mielihyvää metsästävälle asiakkaalle. CandyTown tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien merkittävien tavarantoimittajien kanssa tarjotakseen markkinoiden parhaimman valikoiman laatu- ja erikoistuotteita. CandyTownin valikoimista löytyy tuhansia erilaisia tuotteita ja laatuja, joista osa yksinoikeudella ja itse maahantuotuna suoraan tehtaalta. Kun asioit CandyTownissa, huomaat kyllä eron! Käy tutustumassa CandyTowniin myös Facebookissa ja Instagramissa.

CandyTown
Y-tunnus: 2345435-5
www.candytown.fi