Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • TENS-sähköhoito ja rentouttava hieronta 22€ (arvo 45€)

TENS-sähköhoito ja rentouttava hieronta tuovat kaivattua helpotusta työperäisiin kiputiloihin, edesauttavat urheilusuorituksista palautumista sekä ennaltaehkäisevät rasitusvammojen syntymistä! TENS-sähköhoito on ihon läpi elektrodeilla annettavaa sähköistä stimulaatiota eli hermoärsytystä. Sähköhoitoa voidaan käyttää muun muassa erilaisten kiputilojen hoitamisessa, ääreisverenkierron vilkastuttamisessa sekä fyysisen suorituskyvyn parantamisessa. Tarjous sisältää myös rentouttavan hieronnan. Hoitokokonaisuuden kesto on 60 minuuttia. Tervetuloa rentoutumaan!

Hyvinvointikeskus Cavis on saanut erinomaisia arvosteluja Facebookissa:

”Kiitos hyvästä hieronnasta ja kuppauksesta! Suosittelen muillekkin, ammattitaitoa kyllä herralta löytyy. Tulen pian uudestaan!!”

”Kuppausta ja akupunktioo kokeiltu, ikinä ei ole ollut minkään hoidon jälkeen näin rento olo. Ei voi muuta kuin suositella!!!”

”Erinomaista ammattitaitoa ja mahtavaa asiakaspalvelua! Ei ole ollut kipuja päivääkään, siitä lähtien kun ovesta ulos marssin.”

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Vain Hyvinvointikeskus Caviksen uusille asiakkaille
  • Vain ajanvarauksella. Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Caviksen onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hyvinvointikeskuksessa

HYVINVOINTIKESKUS CAVIS

Hyvinvointikeskus Cavis toimii Turun keskustassa, Yliopistonkadulla. Keskuksesta löydät perinteisiä hoitoja kuten kuppausta ja akupunktiota, uudenlaisia sähköhoitoja ja pistoshoitoja unohtamatta. Löydät Hyvinvointikeskuksen ja sen tarjoamat hyvinvoinnin ja kauneuden palvelut myös Instagramista ja Facebookista.

DIILIÄ MYY

Hyvinvointikeskus Cavis
Yliopistonkatu 26 C (4. kerros)
20100 Turku
Puh: 041 707 1716
Y-tunnus: 2717301-6
www.cavis.fi