Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Hoito 1: 50 min meridiaanihieronta 39€ (arvo 87€)
 • Hoito 2: 60 min kokovartalohieronta 45€ (arvo 94€)
 • Hoito 3: 30 min akupunktio ja 30 min niska- ja selkähieronta 50€ (arvo 109€)

Hoito 1 sisältää perinteisen kiinalaisen meridiaanihieronnan, joka keskittyy pään, niskan ja selän alueelle. Hieronta avaa tukoksia meridiaaneissa, eli kehon Qi:n kulkureiteissä. Meridiaanihieronta rentouttaa lihasjännityksiä, parantaa verenkiertoa ja Qi:n kulkureittien virtauksia sekä ylläpitää selän kuntoa. Hoito kohdistuu erityisesti tiettyjen meridiaanien jännityksien poistoon ja tuo myös rauhaa ja harmoniaa.

Hoito 2 sisältää Tuina-hieronnan otteilla ja periaatteilla tehtävän kokovartalohieronnan, jonka aikana käsitellään pää, niska, selkä, kädet ja jalat. Hoidon aikana stimuloidaan kehon akupisteitä ja yhdistellään erilaisia otteita kuten paineluita, hankauksia ja puristuksia. Hieronta parantaa kehon Qi:n virtauksia ja samalla edistää lihaksien ja meridiaanien energiatasapainoa. Tuina-hieronnasta on apua niin akuuteissa kuin kroonisissa lihasten ja nivelten vaivoissa sekä stressin hoidossa. Lisäksi hierontaa käytetään sairauksien ennaltaehkäisyssä.

Hoito 3 sisältää 30 minuutin akupunktion, jossa kehon akupunktiopisteisiin painetaan ohuita neuloja sekä 30 minuutin niska- ja selkähieronnan. Akupunktio toimii kivunlievitykseen, mutta myös esimerkiksi selän ongelmiin, päänsärkyyn, migreeniin, aineenvaihduntaan, ummetukseen, masennukseen, nivelreumaan, nukkumishäiriöihin ja ruoansulatusvaivoihin. Tämä hoito ei auta ainoastaan terveysongelmiin vaan auttaa myös kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Hoitojen aikana tarjoillaan teetä ja pikkusuolaista, ja lähtiessään asiakas saa mukaansa 15€ arvoisen teepaketin.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Vain China Liangtse Wellnessin uusille asiakkaille
 • Voit ostaa 1 lahjakortin itsellesi ja 3 lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Iso Roobertinkadun China Liangtse Wellnessiin numerosta 09 278 4201 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hoitolassa

CHINA LIANGTSE WELLNESS

China Liangtse Wellness on hyvinvointihoitola, joka on erikoistunut kiinalaiseen terveydenhoitoon. Hoitolan palveluvalikoimaan kuuluu erilaisia uudistavia, stressiä poistavia ja elinvoimaa lisääviä hoitoja. Hoidot perustuvat mm. kiinalaiseen lääketieteeseen, vyöhyketerapiaan ja alkupainantaan yhdistettynä länsimaiseen hierontaan. Hoitolalla on toimipisteet Punavuoressa, Etu-Töölössä ja Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Löydät China Liangtse Wellnessin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

China Liangtse Wellness
Iso Roobertinkatu 8
00120 Helsinki
Puh: 09 278 4201
Y-tunnus: 22136881
www.liangtse.fi