TARJOUS

  • Cryolipolyysi jäädytyshoito 139 € (arvo 349 €)

Cryolipolyysi jäädytyshoito, eli CooLSculpting on erinomainen vaihtoehto rasvaimulle. Turvallisempi ja luonnollisempi kehonmuokkaus ei-invasiivista tekniikkaa hyödyntäen edesauttaa itsepäisestä kehon ylimääräisestä rasvasta eroon pääsemistä tehokkaasti. Mikä tärkeintä, jäädytyshoidon avulla rasvasta päästään eroon myös pysyvästi, sillä CoolSculpting poistaa rasvaa lopullisesti jopa 25 % yhdellä hoitokerralla jopa neljältä alueelta.

Laihdutuslaitteen ominaisuudet ja parametrit on suunniteltu tarjoamaan helppoa ja tehokasta hoitoa koko vartalolle. Hoito perustuu maailman uusimpaan teknologiaan; erilaisilla hoitopäillä pystytään muokkaamaan koko vartaloa, kuten kaksoisleukaa tai löysiä käsivarsia, vatsaa, kylkiä, jenkkakahvoja, selkää ja reisiä. Älykäs jäähdytysjärjestelmä varmistaa turvallisen käsittelylämpötilan ilman riskejä.

Cryoterapiatoimenpiteen tekee turvalliseksi rasvasolujen hellävarainen ja tehokas kohdistettu hoito. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen tulokset ovat havaittavissa käsitellyn alueen rasvan vähentyessä. Laihdutuslaitehoidot ovat tulossa nopeasti suosituiksi, sillä ne ovat turvallisia ja luonnollisia tapoja päästä eroon rasvasoluista ilman sivuvaikutuksia! Cryolipolyysi on ei-kirurginen, riskitön, ja älykäs rasvan jäädytyshoito, joka ei vaadi lainkaan toipumisaikaa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 050 378 9419 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

MESQ

MESQ on uusi ja innovatiivinen veitsettömään kirurgiaan erikoistunut esteettinen klinikka Helsingin Ruoholahdessa. Ammattitaitoisella henkilökunnalla on vuosien kokemus erilaisista esteettisistä toimenpiteistä, jonka ansiosta he osaavat suositella juuri sinulle sopivaa hoitoa. Kaikki hoidot suunnitellaankin aina yksilöllisesti jokaisen omia tarpeita vastaamaan. Toimenpiteissä käytetään ainoastaan alan laadukkaimpia tuotteita, jotta turvallisuutesi voidaan taata. Tule siis tutustumaan MESQ klinikkaan ja nauttimaan hoidoista! Tutustu MESQ klinikan toimintaan lisää Facebookissa.

DIILIÄ MYY

MESQ
Itämerenkatu 11
00180 Helsinki
Puh. 050 378 9419
Y-tunnus: 2140679-8
Yrityksen sivut

Katso myös muita Kauneus-kategorian diilejä!