TARJOUS

  • Kolmen kerran X-Tone MMS -hoito 119 € (arvo 450 €)

Edistyksellistä vartalon kiinteytystä X-Tone MMS -sarjahoidon avulla! Hoidossa hyödynnetään uusinta teknologiaa, jonka avulla lihakset saadaan tekemään voimakkaita ja tiheästi toistuvia supistusliikkeitä. Tämä johtaa lihaskudosten nopeaan kehitykseen ja voimistumiseen, mikä puolestaan poistaa tehokkaasti rasvaa samalla kun lihaskunto paranee! MMS-teknologia (Magnetic Muscle Stimulation) tarjoaa toisin sanoen huomattavasti parempia tuloksia kuin mikään aiemmin käytetty menetelmä, joissa keskitytään vain ei-toivottujen rasvakertymien poistamiseen ilman lihaskunnon kohentamista. Lisäksi X-Tone MMS -hoito edistää tehokkaasti myös syvemmällä olevien lihaskudosten kasvua.

Havainnollistavan videon hoidosta löydät täältä. Katso myös CTN Recovery Clinicin diili CRYO°CABIN – huippukylmähoitoon.

Kuva: CTN Recovery Clinic / X-Tone MMS -laite

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

CTN RECOVERY CLINIC

CTN Recovery Clinic on suomalainen maailmanlaajuisesti toimiva huippukylmälaitteita eli cryoterapialaitteita ja -tarvikkeita kehittävä, valmistava ja myyvä yritys. CTN Recovery Clinicin huippukylmälaitteet ja -hoitomuodot ovat kansainvälisesti patentoituja. Yrityksen missiona on lisätä ihmisten hyvinvointia ja elinvoimaa kiireisessä arjessa. Tutustu CTN Recovery Cliniciin lisää yrityksen Facebookissa ja Instagramissa.

CTN Recovery

DIILIÄ MYY

CTN Recovery ClinicCTN Recovery
Jaakonkatu 2
01620 Vantaa
Y-tunnus: 2538687-8
www.recoveryclinic.fi