Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Mikäli ravintola joudutaan sulkemaan, voit käyttää lahjakortin voimassaoloajan umpeutumisesta huolimatta ravintolan jälleen avauduttua.

TARJOUS

  • Valinnaiset annokset kahdelle 19,99 € (arvo 45€)

Meinaako valinnanvaikeus iskeä ravintolaa valitessa tai etkö pääse kaverin kanssa yhteisymmärrykseen siitä, mitä syötäisiin? Nyt tämäkin ongelma on ratkaistu, sillä ravintola Curry Leaf tarjoaa vapaavalintaiset annokset kahdelle! Intialais-suomalaisesta ruokaravintolasta löytyvät rakastetuimmat intialaiset annokset, kuten Chicken Tikka ja Palak Paneer, sekä pohjoismaalaiseen makuun sopivat perinteiset annokset pippuripihvistä paneroituun kuhaan. Lisäksi ruokalistalta löytyy erilaisia kasvis- ja lihatäytteisiä pizzoja. Tutustu alta ravintolan saamiin arvosteluihin:

”Hyvää intialaista sekä lounaalla että lounasajan jälkeen. Ystävällinen palvelu ja kätevä sijainti. Kauppareissulla voi helposti käydä syömässä. Suosittelen!”

”Suosittelen! Parasta intialaista ruoka mitä olen ikinä maistanut.”

”Herkullista ruokaa ja ystävällinen henkilökunta! Suosittelen ehdottomasti!”

”Todella hyvää ruokaa ja loistavaa palvelua!”

Tutustu etukäteen Curry Leafin intialaisiin ruokiin, suomalaisiin ruokiin ja pizzoihin.

Kuvat: Curry Leaf

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä arkisin klo 14 jälkeen sekä viikonloppuisin ravintolan aukioloaikojen mukaisesti
  • Annoksilla on take away -mahdollisuus
  • Tarjous ei koske jättikatkarapuannoksia
  • Tarjous ei sisällä kotiinkuljetusta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

CURRY LEAF

Ravintola Curry Leaf on kunnianhimoinen intialais-suomalainen ruokaravintola, jonka intohimona ovat korkealaatuiset raaka-aineet ja asiakastyytyväisyys. Ystävällinen ja monikulttuurinen henkilökunta tarjoaa erittäin henkilökohtaisen palveluelämyksen ja keittiö valmistaa ruokaa juuri sinulle. Ravintolasta löytyy runsas buffet ja á la carte -tarjoilu sekä laaja valikoima erilaisia juomia. Löydät Olarin Prisman yhteydessä sijaitsevan ravintolan myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Curry Leafin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 1.4.2020.

DIILIÄ MYY

Curry Leaf
Komeetankatu 2
02210 Espoo
Puh: 050 525 8494
Y-tunnus: 2784605-7
www.curryleaf.fi