Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Viiden kerran kortti Show Dance -tunneille 15€ (arvo 60€)

Aloita uuden vuoden kunniaksi uusi harrastus! Danceteam International tarjoaa nyt viiden kerran sarjakortin Show Dance -tunneille. Tunneilla on avoin taso, joten olet tervetullut testaamaan tanssityyliä niin ensikertalaisena kuin kokeneempana harrastajana.

Show Dance -tunnit ovat energinen paketti tanssia ja tanssin tekniikkaa. Tunneilla yhdistellään elementtejä eri tanssilajeista, kuten jazzista, broadwaysta, commercialista ja latinalaisista tansseista. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoituksista, venyttelystä ja lyhyestä koreografiasta. Koreografian lomassa keskitytään myös tanssin ilmaisuun. Tunnit pidetään torstaisin klo 18–19 Kulttuurikeskus Sähinässä Lauttasaaressa.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 17.5.2020 asti
  • Tuntia ei tarvitse varata etukäteen, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, lisätietoja saat lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä tanssitunnilla

DANCETEAM INTERNATIONAL OY

Danceteam International tarjoaa inspiroivan ja kansainvälisen ympäristön kaikenikäisille tanssijoille. Tanssikursseja ja opetusta löytyy useista maista, Suomen lisäksi esimerkiksi Tansaniasta, Saksasta ja Englannista. Erilaisten tanssikurssien lisäksi Danceteam tarjoaa joogatunteja. Danceteam Internationalin Facebookista ja Instagramista löydät lisää kuvia ja videoita.

LUNASTUSPAIKKA

Kulttuurikeskus Sähinä, 3 krs.
Heikkiläntie 10
00210 Helsinki

DIILIÄ MYY

Danceteam International Oy
Puh: 040 163 9494
Y-tunnus: 2433971-1
www.danceteaminternational.com