Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Vapaavalintaiset salaatit kahdelle 12,50€ (arvo 25€)

Tervetuloa nauttimaan maukkaista ja tuoreista salaateista Iso Roballe. Tunnelmallinen Danys Wine and Salad Bar -ravintola tarjoaa nyt vapaavalintaiset salaatit kaksi yhden hinnalla! Ravintolan valikoimasta löytyy aina laadukkaita ja ammattitaidolla valmistettuja annoksia tuoreista raaka-aineista tehtynä.  Tarjous sisältää seuraavat salaattivaihtoehdot:

Marinoitu kanasalaatti
Savulohisalaatti
Vuohenjuustosalaatti
Vegesalaatti

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 1 kk ostohetkestä
  • Lahjakortti on käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Voit saapua paikalle ilman pöytävarausta
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

DANYS WINE AND SALAD BAR

Danys-ravintola tarjoaa valikoiman parhaita viinejä ja salaatteja Iso Roballa Helsingissä. Lisäksi ravintolassa pääset nauttimaan parhaista kahveista ja resepteistä ale carte -ruokailussa. Ravintolan mukava ja rento ilmapiiri saa asiakkaat rentoutumaan ja tuntemaan olonsa kotoisaksi. Danys Wine and Salad Bar -ravintolassa asiakkaista todella välitetään ja asiakkaat saavat parasta asiakaspalvelua. Danys-viini- ja salaattibaarin tilat ovat myös vuokrattavissa yksityistapahtumia, kuten juhlia ja kokousia varten. Vuokraan sisältyy ateriat ja juomat juhlapaketilla all inclusive -paketissa. Tutustu ravintolaan lisää heidän Facebookissa ja Instagramissa.

Aukioloajat:
ma–to klo 9–23
pe–la klo 9–02

DIILIÄ MYY

Dany’s Wine and Salad Bar
Iso Roobertinkatu 1
00120 Helsinki
Y-tunnus: 2049463-4
www.danyswinesaladbar.fi