TARJOUS

  • Huulten muotoilu tai nasolabiaalien täyttö 169 € (arvo 320 €)

Täyteainehoito on sopiva menetelmä huulien täyttämiseksi, ihon nuorentamiseksi, ryppyjen ja uurteiden tasoittamiseksi sekä kasvonpiirteiden parantamiseksi. Salon Dayluxin huulten muotoilu tai nasolabiaalien täyttö tehdään 1,0 ml Revolax-täyteaineella, joka sisältää puudutteen. Ennen toimenpidettä hoitolan ammattitaitoinen henkilökunta kartoittaa asiakkaan toiveet ja tarpeet, jonka jälkeen alue puhdistetaan ja niille levitetään puudutusaine. Täyteaine injektoidaan ohuella neulalla.

Huulten muotoilu sopii suuremmista huulista haikaileville, huulten sisäiseen kosteutukseen sekä huulten ja suupielien juonteiden tasoitukseen. Nasolabiaalit, eli poskien juonteet tulevat näkyviin erityisesti ikääntymisen seurauksena. Nasolabiaalien täyttö piristää koko kasvojen ilmettä ja antaa nuorekkaan ilmeen. Huomioithan, että hoidon tulokset eivät ole pysyviä. Säännöllinen uudelleenkäsittely on toimenpiteen tuloksien ylläpitämisen suhteen tarpeen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Huom! Avoinna Tampereella sopimuksen mukaan Meikkistudio Elina K:n tiloissa
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Salon Dayluxin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

SALON DAYLUX TAMPERE

Salon Daylux toimii Meikkistudio Elina K:n tiloissa sopimuksen mukaan Tampereella. Kauneushoitolan monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluvat muun muassa esteettiset hoidot, kasvo- ja vartalohoidot sekä meikkauspalvelut. Salon Dayluxissa sinua palvelee ammattitaitoinen ja osaava henkilökunta. Yritys on kansainvälisen kosmetologijärjestö CIDESCO:n jäsen. Löydät Salon Dayluxin myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Salon Daylux (toimii sopimuksen mukaan Meikkistudio Elina K:n tiloissa)
Aleksanterinkatu 28
33100 Tampere
Y-tunnus: 2794763-2
www.daylux.fi