Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Deluxe Burger & Pizzan lounas 7,50€ (arvo 10,50€)

Mitä haluaisit syödä lounaalla? Deluxe Burger & Pizzan haluaa tarjota teille juuri sitä, mitä he itsekin haluaisivat syödä – laadusta tinkimättä, ilman kompromisseja, puhtaista ja tuoreista raaka-aineista tehtyä ruokaa.

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Deluxe Burger & Pizzan lounasbuffettiin! 

Deluxen lounasbuffetissa on tarjolla joka arkipäivä raikkaita makuja pursuavia laadukkaita annoksia. Päivittäin vaihtuvassa lounasmenussa on ollut aiemmin tarjolla mm. tuoretta Norjan lohta ja hölskyperunoita, porsaan sisäfileetä konjakkikastikkeessa sekä Wienerleikettä ranskalaisilla ja grillatuilla wokvihanneksilla. Deluxe Burger & Pizzan ammattitaitoiset kokit ja huikea asiakaspalvelu takaavat nautinnollisen lounaselämyksen!

Löydät päivittäin vaihtuvan lounasmenun Deluxe Burger & Pizzan kotisivuilta. Lämpimästi tervetuloa makujen maailmaan!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä ja voimassa lounasaikaan klo 10.30–14.00
  • Tarjous ei koske lounasburgereita
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

DELUXE BURGER & PIZZA

Deluxe Burger & Pizzan pizzoissa voit aistia vivahduksen aitoa Rooman katujen havinaa. Pizzat ovat tyyliltään roomalaisia – rapeita ja rustiikkipohjaisia lankkupizzoja. Taikina tehdään hienoimmista italialaisista vehnäjauhoista hitaalla kylmäfermentointitekniikalla tuoden taikinaan makua ja kuohkeutta. Tomaattikastikkeen valmistuksessa ravintola käyttää maailmankuuluja DOP-laatuluokiteltuja erittäin maukkaita San Marzanon -tomaatteja. Listalta löytyy pizzojen lisäksi mm- burgereita, jotka tarjoillaan puhtaista raaka-aineista mahdollisimman pienillä lisäaineilla ja niin tuoreena kuin mahdollista. Black Anguksen pihvikarjan liha tulee meille tuoreena pientuottajalta ilman pakastusta ja briossisämpylät leivotaan meitä varten useampana kertana viikossa Rönttösrouvan pienleipomossa. Voit tutustua Deluxe Burger & Pizzaan tarkemmin yritysen kotisivuilla sekä Facebookissa.

Kuvat ja teksti mukaillen: Deluxe Burger & Pizza

DIILIÄ MYY

Deluxe Burger & Pizza
Myyrmanni, 2. kerros
Iskoskuja 3 A 1, 01600 Vantaa
Puh: 050 473 3777
Y-tunnus: 2952973-3
www.deluxeburgerandpizza.fi