Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Deluxe Burger & Pizzan burgerit kahdelle 16 € (arvo 32 €)

Deluxe Burger & Pizza tarjoaa nyt burgerit kaksi yhden hinnalla! Ravintolan burgerit tarjoillaan aina puhtaista raaka-aineista ja niin tuoreena kuin mahdollista. Black Anguksen pihvikarjan liha saapuu suoraan tuoreena pientuottajalta ilman pakastusta ja briossisämpylät leivotaan Rönttösrouvan pienleipomossa juuri Deluxe Burger & Pizzaa varten. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja myös kasvissyöjille ja vegaaneille. Deluxe Burger & Pizzan ammattitaitoiset kokit ja huikea asiakaspalvelu takaavat nautinnollisen ravintolaelämyksen. Tarjous ei koske Bear burgeria tai Mörkö burgeria. Katso koko menu täältä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä su–to klo 14 eteenpäin
  • Tarjous ei koske Bear, Mörkö, tai Wagyu burgereita tai kuukauden erikoisburgereita
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Voit saapua paikan päälle ilman pöytävarausta
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

DELUXE BURGER & PIZZA

Deluxe Burger & Pizzan pizzoissa voit aistia vivahduksen aitoa Rooman katujen havinaa. Pizzat ovat tyyliltään roomalaisia – rapeita ja rustiikkipohjaisia lankkupizzoja. Taikina tehdään hienoimmista italialaisista vehnäjauhoista hitaalla kylmäfermentointitekniikalla tuoden taikinaan makua ja kuohkeutta. Tomaattikastikkeen valmistuksessa ravintola käyttää maailmankuuluja DOP-laatuluokiteltuja erittäin maukkaita San Marzanon -tomaatteja. Listalta löytyy pizzojen lisäksi mm- burgereita, jotka tarjoillaan puhtaista raaka-aineista mahdollisimman pienillä lisäaineilla ja niin tuoreena kuin mahdollista. Black Anguksen pihvikarjan liha tulee meille tuoreena pientuottajalta ilman pakastusta ja briossisämpylät leivotaan meitä varten useampana kertana viikossa Rönttösrouvan pienleipomossa. Voit tutustua Deluxe Burger & Pizzaan tarkemmin yrityksen kotisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

Kuvat ja teksti mukaillen: Deluxe Burger & Pizza

DIILIÄ MYY

Deluxe Burger & Pizza
Myyrmanni, 2. krs
Iskoskuja 3 A 1
01600 Vantaa
Puh: 050 473 3777
Y-tunnus: 2952973-3
www.deluxeburgerandpizza.fi