Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Deluxe Burger & Pizzan lounas 7,50 € (arvo 10,70 €)

Mitä haluaisit syödä lounaalla? Deluxe Burger & Pizza haluaa tarjota teille juuri sitä, mitä he itsekin haluaisivat syödä! Ravintolan annokset on aina valmistettu puhtaista ja tuoreista raaka-aineista – laadusta tinkimättä ja ilman kompromisseja. Deluxen lounasbuffetissa on tarjolla arkisin raikkaita makuja pursuavia laadukkaita annoksia. Löydät päivittäin vaihtuvan lounasmenun Deluxe Burger & Pizzan kotisivuilta.

Deluxen lounasbuffetissa on potkaistu täysin uusi vaihde silmään – vetovastuun Deluxen jo ennestään herkullisesta lounaspöydästä on ottanut nimittäin ravintolan uusin vahvistus Chef Toni Rintala!

Huippuvahvistus Toni on työskennellyt aiemmin palkituissa ravintoloissa, kuten Tomi Björckin Boulevard Socialissa, Sikke Sumarin Sikke’s:ssä ja Ravintola Savoyssa. Voit olla varma, että jatkossa löydät sellaisia makuja Myyrmäestä, joita ei ole aiemmin kokenut – ja vieläpä lounashinnalla!

Tervetuloa tutustumaan uudistettuun Deluxe Burger & Pizzan lounasbuffetiin!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja voimassa lounasaikana ma-to klo 11–14
  • Tarjous ei koske lounasburgereita
  • Lahjakortteja ei voi ostaa lahjaksi
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

DELUXE BURGER & PIZZA

Deluxe Burger & Pizzan pizzoissa voit aistia vivahduksen aitoa Rooman katujen havinaa. Pizzat ovat tyyliltään roomalaisia – rapeita ja rustiikkipohjaisia lankkupizzoja. Taikina tehdään hienoimmista italialaisista vehnäjauhoista hitaalla kylmäfermentointitekniikalla tuoden taikinaan makua ja kuohkeutta. Tomaattikastikkeen valmistuksessa ravintola käyttää maailmankuuluja DOP-laatuluokiteltuja erittäin maukkaita San Marzanon -tomaatteja. Listalta löytyy pizzojen lisäksi mm- burgereita, jotka tarjoillaan puhtaista raaka-aineista mahdollisimman pienillä lisäaineilla ja niin tuoreena kuin mahdollista. Black Anguksen pihvikarjan liha tulee meille tuoreena pientuottajalta ilman pakastusta ja briossisämpylät leivotaan meitä varten useampana kertana viikossa Rönttösrouvan pienleipomossa. Voit tutustua Deluxe Burger & Pizzaan tarkemmin yrityksen kotisivuilla, Facebookissa ja Instagramissa.

Kuvat ja teksti mukaillen: Deluxe Burger & Pizza

DIILIÄ MYY

Deluxe Burger & Pizza
Myyrmanni, 2. krs
Iskoskuja 3 A 1
01600 Vantaa
Puh: 050 473 3777
Y-tunnus: 2952973-3
www.deluxeburgerandpizza.fi