Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • Japanilainen manikyyri 25 € (arvo 50 €)
  – säästä 50 %
 • Käsien parafiinihoito 15 € (arvo 30 €)
  – säästä 50 %
 • Japanilainen manikyyri ja käsien parafiinihoito 39 € (arvo 80 €)
  – säästä 51 %

Tervetuloa Lauttasaaressa sijaitsevaan DiAlex Estetik -kauneushoitolaan! Hoitolasta saat nyt alennettuun hintaan hemmottelevat käsihoidot, jotka sopivat vaativankin ihon tarpeisiin. Valitse joko japanilainen manikyyri, käsien parafiinihoito tai näiden kahden hoidon kaikenkattava yhdistelmä! Lue alta lisää hoitojen yksityiskohdista.

Japanilainen manikyyri
Japanilainen manikyyri on kynsien kiillotushoito, joka vahvistaa ja parantaa kynsien kasvua luonnollisten aineiden kuten mineraalien ja vitamiinien avulla. Hoidon aikana kynsille levitetään kiillottavaa tahnaa, joka sisältävää mehiläisvahaa, mettä ja silikonipitoista Japaninmeren savea. Tahnan avulla kynsiin saadaan aikaiseksi vaaleanpunertavana hohtava kiilto sekä terveet kynnet, jotka eivät katkeile tai halkeile. Hoito sisältää myös kynsinauhojen siistimisen sekä käsivoiteen imeytyksen.

Käsien parafiinihoito
Käsien parafiinihoito on todellinen kuivan ihon pelastus! Hoidossa kädet kastetaan lämpimään parafiiniin, joka pitkäaikaisesti lämmittää ihoa aina niveliin ja lihaksiin asti. Parafiinihoito vahvistaa kudoksia, syväkosteuttaen ja raviten ihoa tehokkaasti. Lisäksi ihosta tulee erittäin vastaanottavainen erilaisille hoitotuotteille. Parafiinihoito on myös erinomainen reumaatikoille, sillä parafiinihoito lievittää jäykkyyttä ja tulehduksia.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • 1 lahjakortti / asiakas

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika DiAlex Estetikin onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti Lisätiedot-kentässä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

DIALEX ESTETIK

DiAlex Estetik on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva monipuolisia kauneudenhoitopalveluita tarjoava kauneushoitola. Hoidot suoritetaan ammattitaidolla ja laadukkailla tarvikkeilla. Asiantuntemusta pidetään yllä jatkuvalla kouluttautumisella. Osaaminen yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin takaa sinulle ensiluokkaisen tuloksen kaikissa hoidoissa. Kauneushoitolan tarjontaan kuuluvat rakennekynnet, käsi- ja jalkahoidot, ripsien ja kulmien värjäys sekä sokeroinnit.

DIILIÄ MYY

DiAlex Estetik
Pajalahdentie 9 C
00200 Helsinki
Puh: 040 774 6109
Y-tunnus: 2843894-4
www.dialexestetik.fi