Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 45 min pressoterapia 25 € (arvo 45 €)

DiAlex Estetik tarjoaa nyt 45 minuutin pressoterapian 44 % alennuksella. Pressoterapia on hoitomuoto, joka on suunniteltu suonikohjujen hoitoon sekä selluliitin poistamiseen ja sen ehkäisemiseen. Pressoterapiaa voidaan käyttää kosmeettisessa tarkoituksessa sekä tiettyjen sairauksien hoidossa. Toisin kuin monilla muilla hoitomuodoilla, pressoterapialla on pitkäkestoisia vaikutuksia.

Pressoterapia on paineilmaa hyödyntävä hierontamenetelmä. Hoidossa käytetään laitetta, jossa ilma kiertää stimuloiden hoidettavia alueita. Laitteen tuottama ilma kohdistuu kehon pehmeisiin kudoksiin työntäen verta lähemmäs sydäntä aktivoiden verenkiertoa ja poistaen turvotusta. Hoito poistaa kehosta ylimääräisen nesteen ja kuona-aineita. Myös kudosten ja solujen aineenvaihdunta paranee. Menetelmällä voidaan poistaa ja ehkäistä selluliittia tehokkaasti, sillä se estää solujen välisen nesteen kertymisen rasvakudokseen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 3 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • 1 lahjakortti / asiakas

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika pressoterapiaan onlinevarausjärjestelmästä ja mainitse Offerilla-lahjakortti lisätietoa-kohdassa
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

DIALEX ESTETIK

DiAlex Estetik on Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva monipuolisia kauneudenhoitopalveluita tarjoava kauneushoitola. Hoidot suoritetaan ammattitaidolla ja laadukkailla tarvikkeilla. Asiantuntemusta pidetään yllä jatkuvalla kouluttautumisella. Osaaminen yhdistettynä laadukkaisiin materiaaleihin takaa sinulle ensiluokkaisen tuloksen kaikissa hoidoissa. Kauneushoitolan tarjontaan kuuluvat rakennekynnet, käsi- ja jalkahoidot, ripsien ja kulmien värjäys sekä sokeroinnit.

DIILIÄ MYY

DiAlex Estetik
Pajalahdentie 9 C
00200 Helsinki
Puh: 040 774 6109
Y-tunnus: 2843894-4
www.dialexestetik.fi