Et pysty käyttämään lahjakorttia heti? Ei hätää! Lahjakortti on voimassa 27.12.2020 asti. Palautusoikeus 2 kk ostohetkestä. 

TARJOUS

  • Viikonloppubrunssi kahdelle 28 € (arvo 39,80 €)

Kiireettömät aamut, herkullinen ruoka ja ihanat ystävät – täydellisen viikonlopun kruunaa brunssi! Pääkaupunkiseudun suosituin brunssi katetaan nyt alennettuun hintaan Dylan Marmoripihassa ja Tiksissä sekä BLOCK by Dylanissa. Ravintoloiden laadukkuudesta tunnettu brunssipöytä notkuu sesongin maukkaimmista lämpimistä ruoista ja raikkaista salaateista, jälkiruokia unohtamatta! Dylanit muodostavat boheemin lounas- ja brunssiravintoloiden perheen, ja jokainen ravintola oma persoonansa. Kurkkaa alta toimipisteiden kuvaukset.

Brunssi tarjoillaan ravintoloissa viikonloppuisin klo 10.30–15.

Ensimmäinen brunssikattaus on 6.6. ja viimeinen 27.12. Huomioithan, että Dylan Marmoripiha on toistaiseksi suljettu, mutta lahjakortin voi käyttää heti kun ravintola taas avataan.

Dylan

dylan

EHDOT

  • Lahjakortti ei ole käytettävissä juhannuspäivänä, isänpäivänä ja itsenäisyyspäivänä
  • Lahjakortti on voimassa 27.12.2020 asti ja käytettävissä lauantaisin ja sunnuntaisin
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa ja käyttää niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Voit tehdä pöytävarauksen Dylanin onlinevarausjärjestelmästä tai soittamalla ravintolaan. Mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä. Pöytävaraus ei ole pakollinen.
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

SOUPSTER FAMILY

Soupster Family on urbaani helsinkiläinen ruoan ja juoman yhteisö, jossa on edustettuna useita eri tyylisiä ravintoloita kuten White Guide Nordic palkitut Pastor ja Southpark sekä boheemit Dylan lounasravintolat. Lisäksi yritys tarjoaa catering- ja tapahtumatoimintaa sekä konsultointia ravitsemusalan projekteissa.

dylan

RAVINTOLAT

Dylan Marmoripiha
Keskuskatu 3 A
00100 Helsinki

BLOCK by Dylan
Eteläranta 18
00130 Helsinki

Dylan Tiksi
Väritehtaankatu 8
01300 Vantaa

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy