TARJOUS

  • Hammastarkastus, hammaskiven poisto ja tarvittaessa koko leuan röntgenkuvat 69€ (arvo 236,50€)

Koska kävit viimeksi hammaslääkärissä? Ebeling Hammaslääkärit tarjoaa nyt hammastarkastuksen hammaskiven poistolla ja tarvittaessa koko leuan röntgenkuvilla. Hammastarkastuksessa kannattaa käydä säännöllisesti, jotta suun ja hampaiden mahdolliset sairaudet ja vauriot voidaan havaita ja hoitaa ajoissa. Tarkastus sisältää mm. hampaiden, suun sekä ikenien kunnon tarkistuksen. Hammastarkastuksen lisäksi hampaista poistetaan hammaskivi, joka aiheuttaa iensairauksien lisäksi myös esteettistä haittaa. Suusta otetaan myös tarvittaessa koko leuan röntgenkuvat, joista voidaan todeta esimerkiksi piilevät juuritulehdukset. Hoito kestää 45 minuuttia, josta noin 25 minuuttia käytetään hammaskiven puhdistukseen.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4kk ostopäivästä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
  • Ilman Kela-korttia tai jos Kela-korvausoikeus on käytetty, hammastarkastuksen hintaan lisätään 15,50€ ja hammaskivenpoistoon 21-30€ riippuen hammaskiven määrästä. Kela-korvaus ei ole saatavilla, jos on jo käynyt vuonna 2017 tai 2018 suun tarkastuksessa ja saanut korvauksen silloin. Mahdolliset lisämaksut maksetaan paikan päällä.

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 010 323 3963 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä hammaslääkärissä

EBELING HAMMASLÄÄKÄRIT

Ebeling Hammaslääkärit on moderni kotimainen perheyritys, jonka ytimen muodostavat Ebelingin veljekset Erkki, Sakari ja Lauri. Heidän lisäkseen vastaanotolla työskentelee useita hammaslääkäreitä ja suuhygienestejä. Toimipiste sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella ja läheisyydessä sijaitsevat Ruoholahden metroasema sekä raitiovaunulinja 8 pysäkki. Vastaanoton läheisyydestä löytyy myös ilmaisia parkkipaikkoja. Ebeling Hammaslääkärit löydät myös Facebookista.

Normaalihinta perustuu Ebeling Hammaslääkärien asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 10.5.2017.

ebeling

DIILIÄ MYY

Ebeling Hammaslääkärit
Porkkalankatu 7 A
00180 Helsinki
Puh: 010 323 3963
Y-tunnus: 2602955-7
www.ehammas.fi