TARJOUS

  • Hiustenleikkaus ja tehohoito sekä hiuspohjatutkimus 35€ (arvo 118€)

Kuivuuko päänahkasi tai rasvoittuuko hiuksesi nopeasti? Ekokampaamo Tricologi Center Salon Sani e Belli tarjoaa nyt hiustenleikkauksen ja tehohoidon yhteydessä hiuspohjatutkimuksen. Hiuspohjatutkimus tehdään mikrokameran avulla, mikä auttaa tunnistamaan erilaisia hiuspohjan ongelmia. Analyysin avulla pystytään valitsemaan parhaiten sopivat hiustenhoitotuotteet. Yleisimpiä ongelmia ovat hiusten lähtö, kutiava päänahka, hiusten rasvoittuminen sekä ohentuminen ja hilseily. Mikrokamera suurentaa kuvan päänahasta näyttöruudulle jopa 200-400 kertaiseksi, jolloin voit myös itse halutessasi nähdä hiuspohjasi tilanteen. Mikrokamera on täysin turvallinen menetelmä hiuspohja-analyysin tekemiseen.

Tarjouksen yhteydessä hiusten värjäykset ja kulmien muotoilu ja värjäys 50% alennuksella. HUOM! Tarjous ei koske hiusten raidoituksia.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 12 kk ostohetkestä ja on käytettävissä arkisin
  • Pitkien hiusten leikkaus tai iso mallinmuutosleikkaus 10€ lisämaksusta paikan päällä
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 041 506 6433 ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä parturi-kampaamossa

EKOKAMPAAMO TRILOGI CENTER SALON SANI E BELLI

Ekokampaamo Tricologi Center Salon Sani e Belli sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä. Hoitola on tunnelmallinen ja rauhallinen paikka, jossa voi rentoutua. Hoitolassa käytetään hellävaraisia öljypohjaisia värejä sekä kemikaaleja, jotka ovat vähemmän allergisoivia. Palveluvalikoimaan kuuluu tavallisten parturi-kampaamopalveluiden lisäksi mikrokamerahiustutkimukset, hiuslaser, otsonihoito sekä hiusten silkkisuoristus. Hoitolassa tehdään lisäksi kasvo-, jalka- ja käsihoitoja sekä rakennekynsiä.

DIILIÄ MYY

Ekokampaamo Tricologi Center Salon Sani e Belli
Mechelininkatu 22
00100 Helsinki
Puh: 041 506 6433
www.sani-e-belli.com
Y-tunnus: 2894227-8