Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • HIFU-hoito silmänympäryksille 89€ (arvo 399€)
  – säästä 78%
 • HIFU-hoito dekoltee ja kaulan alueelle 179€ (arvo 450€)
  – säästä 60%
 • HIFU-hoito valinnaiselle alueelle 115€ (arvo 390)
  – säästä 54%
 • HIFU-hoito kahdelle valinnaiselle alueelle 219€ (arvo 780€)
  – säästä 72%

Haluatko nuorekkaan ja hehkuvan ihon? HIFU-hoito on erinomainen vaihtoehto niille, jotka eivät ole valmiita kirurgiseen toimenpiteeseen, mutta haluavat tehokkaita tuloksia. Valittavanasi on HIFU-hoito joko silmänympäryksille, dekoltee ja kaulan alueelle tai 1–2 valinnaiselle alueelle alennettuun hintaan.

Kiinteyttävä HIFU-hoito perustuu kohdistettuun ultraäänienergiaan, joka kiihdyttää kollageenin tuotantoa ja iho ikään kuin uudistaa itse itseään. Hoito tasoittaa juonteita ja käsitelty alue napakoituu silminnähden. Kivuttoman ja todella tehokkaan hoitomuodon tulokset ovat nähtävissä muutaman viikon kuluttua hoidosta.  Toimenpide kestää n.1–2 h riippuen käsiteltävien alueiden määrästä. Samana päivänä toimenpiteen jälkeen ei saisi pestä kasvoja kuumalla vedellä, lisäksi saunaa ja hiostavia treenejä tulee välttää seuraavan viikon ajan toimenpiteestä. Kollageenisäikeiden uusiutuminen vie aikaa, joten lopullinen tulos voi alkaa näkyä 2–3 kk päästä. Tarvittaessa hoito voidaan uusia kolmen kuukauden kuluttua. HIFU-hoidon saavuttamat tulokset voivat pysyä jopa kaksi vuotta. HIFU-hoito sopii niin miehille kuin naisille!

Esteet HIFU-hoidolle
– haavat ja tulehdukset iholla
– vaikea akne
– sydämentahdistin
– epilepsia
– diabetes
– hammasimplantit käsiteltävällä alueella
– täyteaineet käsiteltävällä alueella
– syöpä
– raskaus

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma–pe klo: 8–20
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika numerosta 040 743 4043 tai Emmi Nails & Beauty Studion onlineajanvarauksen kautta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
 • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

EMMI NAILS & BEAUTY STUDIO

Emmi Nails & Beauty Studio tarjoaa kauneuspalveluita Helsingin Töölössä ja Rovaniemellä. Yrityksen monipuolinen tarjonta koostuu mm. erilaisista kynsihoidoista, kasvohoidoista, vartalohoidoista, esteettisistä hoidoista, kestopigmentoinneista ja hieronnoista. Löydät Emmi Nails & Beauty Studion myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Emmi Nails & Beauty Studio
Runeberginkatu 60 B
00260 Helsinki
Puh: 040 743 4043
Y-tunnus: 2131322-5
www.emminails.fi