TARJOUS

  • 60 min LipoLaser-vartalohoito 65 € (arvo 149 €)

Emmi Nails & Beauty Studio tarjoaa nyt LipoLaser-vartalohoidon 56 % alennuksella. LipoLaserissa käytetään matalataajuista laseria selluliitin käsittelyyn, kehon muokkaukseen ja rasvanpoistoon. Menetelmä käyttää valobiomodulaatiota, joka stimuloi kehon luonnollista prosessia, vapauttaen soluihin varastonoitunutta energiaa.

Kehomme varastoi ravinnosta saatavia ylimääräisiä kaloreita. Aivomme säätelevät, milloin tätä varastoa käytetään ja aineenvaihdunta käyttää sitä energiaksi. LipoLaser säteilee matalataajuista laserenergiaa, joka saa aikaan kemiallisen signaalin rasvasoluissa ja siksi se rikkoo triglyseridejä vapaiksi rasvahapoiksi ja glyseroliksi, vapauttaen ne solukalvon läpi aineenvaihduntaamme.

LipoLaser ei aiheuta epäluonnollisia reaktioita, eikä se myöskään vahingoita rasvasolun ympärillä olevia rakenteita, kuten ihoa, verisuonia tai ääreishermoja. Se laukaisee energian vapautumisprosessin ilman liikuntaa ja hoito voidaan kohdentaa tietylle kehon alueelle. Nopea, kivuton ja neulaton menetelmä, joka ei vaadi palautumisaikaa.

Laserilla voidaan käsitellä 1–6 hoitoaluetta kerralla/tunnissa. Yksi alue käsittää 10×15 cm. Yleisimmin hoito tehdään sarjahoitona, yksi per viikko. Hoito voidaan kohdentaa tietyille ongelma-alueille, kuten käsivarsiin, vatsan alueelle tai reisiin. Hoidon tulokset näkyvät välittömästi. Esimerkiksi vatsan alueella tyypillinen mittaustulos hoidon jälkeen on -2–3 cm.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin
  • Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 743 4043 tai Emmi Nails & Beauty Studion onlinevarausjärjestelmän kautta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

EMMI NAILS & BEAUTY STUDIO

Emmi Nails & Beauty Studio tarjoaa kauneuspalveluita Helsingin Töölössä ja Rovaniemellä. Yrityksen monipuolinen palveluvalikoima koostuu mm. erilaisista kynsi-, kasvo- ja vartalohoidoista, esteettisistä hoidoista, kestopigmentoinneista ja hieronnoista. Löydät Emmi Nails & Beauty Studion myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Emmi Nails & Beauty Studio
Runeberginkatu 60 B
00260 Helsinki
Puh. 040 743 4043
Y-tunnus: 21313225