Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 60 min Cryo 360° vartalohoito 149 € (arvo 390 €)

Cry 360° on toisen sukupolven 360 asteen kryolipolyysihoito, joka käyttää hallittua jäähdytystekniikkaa ei-toivotun rasvan poistamiseksi.  Miten hoito sitten käytännössä toimii? Jäähdytys kohdistuu tarkasti ihonalaisiin rasvasoluihin. Käsitellyt rasvasolut kiteytyvät (jäätyvät) ja tuhoutuvat, minkä jälkeen keho käsittelee rasvan luonnollisesti ja poistaa nämä kuolleet solut.Hoito poistaa kehon rasvakertymiä, joista ei ole voinut päästä eroon terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta.

Cry 360° tarjoaa parempia tuloksia rasvojen jäädyttämisteknologian käyttämisessä verrattuna muihin vastaaviin laitteisiin. Teknologisesti edistykselliset, 360 asteen tarkat jäähdytyskäsikappaleet, tarjoavat paremman ja tasaisemman jäähdytyksen kuin perinteiset metallilevylliset kryolipolyysit.

Jokainen jäähdytyslaite kohdistuu vain potilaan ihonalaiseen rasvakerrokseen vahingoittamatta ympäröivää kudosta. Rasvasolut kokevat apoptoosin eli ylimääräisten rasvojen solukuoleman lähikuukausien aikana hoidosta.

Lue hoidosta lisää täältä.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä aukioloaikojen mukaisesti.
  • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä.
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa.
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi.

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika numerosta 040 743 4043 tai Emmi Nails & Beauty Studion onlineajanvarauksen kautta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä kauneushoitolassa

EMMI NAILS & BEAUTY STUDIO

Emmi Nails & Beauty Studio tarjoaa kauneuspalveluita Helsingin Töölössä ja Rovaniemellä. Yrityksen monipuolinen tarjonta koostuu mm. erilaisista kynsihoidoista, kasvohoidoista, vartalohoidoista, esteettisistä hoidoista, kestopigmentoinneista ja hieronnoista. Löydät Emmi Nails & Beauty Studion myös Facebookista.

DIILIÄ MYY

Emmi Nails & Beauty Studio
Runeberginkatu 60 B
Helsinki, Suomi
Puh: 040 743 4043
Y-tunnus: 21313225