Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 2kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

 • 80min energeettinen jäsenkorjaus ja hieronta 35 € (arvo 75 €)
  – säästä 53 %
 • 120 min kvanttihypnoosi 75 € (arvo 125 €)
  – säästä 40 %

Hieroja Marja K tarjoaa nyt energeettiset jäsenkorjaukset ja kvanttihypnoosit huikealla alennuksella! Lue hoitojen sisällöt alta ja valitse itsellesi sopivin!

80min energeettinen jäsenkorjaus ja hieronta

Hoito alkaa koko selän hieronnalla. Energeettisessä jäsenkorjauksessa mitataan kehon virheasennot ja korjataan ne energiahoitomenetelmällä. Virheasento kertoo siitä, että kaikki ei toimi optimaalisesti sillä kehon alueella. Keho pyrkii aina korjaamaan virheasennot itse, mutta jos alue on jostakin syystä mennyt tukkoon tai oma energiakierto alueella on liian vähäistä, keho ei jaksa korjata sitä. Virheasennon korjaamisessa pyritään vahvistamaan aluetta ja korjaamaan omaa energiakiertoa, jotta kudokset ja solut lähtevät uusiutumaan ja koko alue lähtee korjaamaan itse itseään.

Fyysisen kehon jälkeen hoidetaan energiakehoa, mikä on tärkeää muun muassa immuunijärjestelmän vahvistamisessa. Tämä hoito tehdään ilman kosketusta. Perusturvallisuuden tunnettamme heikentävät asiat, kuten työhön, rahaan, perheeseen tai lapsuuteen liittyvä stressi varastoituu monesti lantion ja alaselän alueelle. Omaan voimaan liittyvät asiat, kuten rajojen asettaminen, varastoituvat pallean alueelle. Rakkauden tunteet liittyvät sydämen alueelle siinä missä itseilmaisu liittyy kurkun alueelle.

Hoidon jälkeen olo voi olla rentoutunut, energinen tai kivuton, riippuen kehon tilanteesta. Joskus voi tulla puhdistumisoireita, minkä vuoksi onkin tärkeää ottaa hoitopäivä kevyemmin ja juoda riittävästi vettä. Hoitoon voi tulla rennoissa vaatteissa, joissa on miellyttävä olla koko hoidon ajan.

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoossissa aktivoidaan aistejamme saamaan yhteys sisäiseen viisauteen, korkeimpaan tietoisuuteemme.

Meillä jokaisella on on tietopankki sisällämme ja vastaus kaikkiin kehon ongelmiin ja syihin miksi kohdataan tiettyjä asioita elämämme aikana. Hypnoosi, joka on syvä rentoutumisen tila sallii meidän päästä tuohon tilaan auttamalla mielen siihen osaan jota käytämme unissamme ja lukiessamme, katsoessamme televisiota ja jopa ajamalla autoa. Näissä kaikissa toimissamme olemme niinsanotussa automaattiohjauksessa (transsissa)tiedostamatta tilannetta.

Huomion kääntäminen sisäänpäin kuljettaa meidät näkemään visuaalisesti, tuntemaan emotionaalisesti tai fyysisesti asioita avaten tietoisuuteemme asioita jotka olemme ehkä unohtaneet tai emme edes ole tiedostaneet niiden yhteyttä tilanteeseemme tai sairauteemme liittyen.

Kvanttihypnoosissa ei ole poiketen perinteiseen hypnoosiin ulkopuolelta tulleita suggestioita vaan ainoastaa asiakkaan omaa intuitiota pyydetään ohjaamaan ja hoitamaan parhaalla mahdollisella tavalla saamaan vastaukset niihin asioihin mihin halutaan vastauksia tai hoitoa.

Ennen kuin varaat ajan onkin hyvä käydä asioita läpi mihin haluat kysymyksiä, hoitoa. Riittää että olet myöskin vaan utelias kokemaan tämän energiahoitomuodon. On hyvä että varaat ajan 2 viikon päähän niin että olet hieman pohtinut asioita ja näin ollen aktivoinut kehoa hoidon vastaanottamiseen.

Valmistaudumme käymällä läpi kysymyksiäsi ja ensimmäisellä käynnillä käymme läpi hieman tämän hetkistä elämääsi.

Tämä rakkaudellisessa ohjauksessa tehtävä hoito auttaa sinua tuntemaan oman sisäisen voimasi ja päästämään irti kaikesta sellaisesta energiasta ja asiasta joka ei enää ole sinulle hyväksi. Hoidon jälkeen tunnet itsesi hyvin virkistyneeksi ja levolliseksi ja olet aktivoinut itseparantumisen sisälläsi.

Istunnon jälkeen käyme läpi kokemuksiasi, palautuen tähän hetkeen pikkupurtavan ja teen kera.

Hoito suoritetaan etänä ja saat myös istunnon tallenteena sähköpostiisi. Hoidon kesto 120 min.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-su klo: 9-15. Muina aikoina 10 € lisämaksu
 • Ajanvaraus viim. 2 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
 • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdfmuodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Varaa aika Marja K:n ajanvarausjärjestelmästä ja kirjoita Lisätiedot-kenttään ”offerilla” ja Offerilla lahjakorttisi koodi
 • Näytä lahjakortin mobiili tai paperiversio paikan päällä hierojalla

HIEROJA MARJA K

Hieroja Marja K tarjoaa monipuolisia hyvinvointipalveluita Helsingin Malmilla. Valikoimasta löytyy klassista ja urheiluhierontaa (tens, dryneedling, kinesioteippaus), kuumakivi- ja päähierontaa sekä vyöhyketerapeuttista hierontaa. Energiahoidoista ovat saatavilla muun muassa reikihoito, kvanttihypnoosi ja energeettinen jäsenkorjaus. Koulutettu Hieroja Marja K on suorittanut muun muassa hierojan ammattitutkinnon, urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon sekä vyöhyketerapian perusteet. Löydät Hieroja Marja K:n myös Facebookissa.

DIILIÄ MYY

Hieroja Marja K
Ormusrinne 2 A 3
00700 Helsinki
Puh: 0504115044
Y-tunnus: 2785420-9
www.marjahoitaa.fi