Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

  • Valinnainen pakohuonepeli 2–6:lle 79€ (arvo 155€)

Oletko valmis pakenemaan? Pakohuonepelissä sinulla ja tiimilläsi on 60 minuuttia aikaa ratkaista erilaisia tehtäviä, mysteerejä ja pulmia vihjeiden avulla. Jännityksen täyteisessä pelissä kadotat ajantajun ja haastat niin mielikuvituksesi ja päättelykykysi ennennäkemättömällä tavalla!

Sijainnit ja pakohuonepelit:

Fredrikinkatu 34:

Water of Life – Joudutte viskitislaamon kautta vaaralliselle aikamatkalle Skotlantiin selvittämään vanhaa murhamysteeriä ja kutsumaan elämän veden lähteen hengen takaisin. Mutta pääsettekö itse takaisin Ylämään synkältä nummelta? Vaikeustaso 4/5.

Aleksanterin teatteri, Bulevardi 27:

The Ghost of the Opera – perustuu suomen kuuluisimman kummituksen tositarinaan. Vaikeustaso 5/5.

Fabianinkatu 23:

Kosmos (VR-peli) – Teleporttaa itsesi kauas avaruuteen ja pelasta maapallo yhdessä supertiimisi kanssa. Vaikeustaso 3/5.

Dark-Mind (VR-peli) – Tiimisi sukeltaa psykopaatin pimeään muistiin selvittääkseen mystisen kidnappauksen. Vaikeustaso 3/5.

Lumottu – Epäonni ja pimeät voimat ovat laskeutuneet kuningaskuntaan ja rakastettu prinsessa on kadonnut. Kuningas haluaa epätoivoisesti löytää tyttärensä! Ikäsuositus 7+ vuotta. Vaikeustaso 3/5.

Heartbroken House – Talo Ophelia, kaunis design-luomus, etsii uutta omistajaa rakkaan arkkitehtinsa Dianan mystiseti kadottua. Ratkaisetteko katoamisen arvoituksen? Vaikeustaso 3/5.

The Great Vanishing Act – Mahtava taikuri on saapunut kaupunkiin! Taikuri esittää hienon katoamistempun, mutta ketkä siinä katoaa..? Vaikeustaso 3/5.

Director’s Cut – Kuuluisa elokuvaohjaaja Oscar Urban kuvaa uutta nordic-noir elokuvaa nimeltä No Man’s Town.. Astu elokuvan tekemisen taianomaiseen maailmaan, jossa mitä vain voi tapahtua. Vaikeustaso 5/5.

Black Love – Selvitä, mitä järkyttäviä salaisuuksia piilee syrjäkylän majatalossa ennen kuin isäntä tulee pubista… Vaikeustaso 4/5.

Dinner Party – Olette saaneet illalliskutsun tuntemattomalta emännältä. Uteliaisuudesta olette ottaneet kutsun vastaan ja saavutte hänen kauniille asunnolleen keskelle Helsinkiä. Mitä hän teiltä haluaa? Vaikeustaso 4/5.

Joulupukin avain Auta joulupukkia löytämään taika-avain ja koe joulun iloa (31.1.2020 asti). Ikäsuositus 6+ vuotta. Vaikeustaso 1/5.

Aarresaaren lintu (5.2.2020 alkaen) – Merirosvon aarrekartta on kadonnut jonnekin Karibian saarelle. Tietäisikö papukaija missä se on? Ikäsuositus 6+ vuotta. Vaikeustaso 1/5.

Magic Portal (Ulkoilma Escape Game, huhtikuusta alkaen) – Taikaportaali toiseen dimensioon on avautunut ja ilkeät peikot pääsevät maahan tuoden mukanaan vihaa ja pelkoa. Oletko tarpeeksi rohkea etsiäksesi portaalin Helsingistä? Vaikeustaso 2/5.

Operation Mindfall (Ulkoilma Escape Game) – Terroristijärjestö on kehittänyt viruksen, joka tarttuessaan ihmisten aivoihin sallii  terroristien kontrolloimaan uhrin mieltä. Järjestöllä on salainen tutkimuskeskus Helsingissä ja he ovat valmiita laukaisemaan vaarallisen kemiallisen aseen. Pystyttekö estämään heidät? Huomoithan, että peli ei toimi pakkasella. Huonoissa sääolosuhteissa pelin saa vaihtaa sisätilapeliin. Vaikeustaso 2/5.

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 30.4.2020 asti
  • Ajanvaraus tehtävä viimeistään viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa. Peruutukset Escape Room Helsingin ehtojen mukaisesti
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi
  • Lahjakorttia ei voi vaihtaa rahaksi, eikä sen käyttöaikaa voi siirtää
  • Lahjakorttia ei voi yhdistää muihin Escape Room Helsingin alennuksiin

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Kun olet tehnyt ostoksen, saat sähköpostiisi välittömästi lahjakortin. Lahjakortin vasemmasta yläkulmasta löytyy koodi, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika Escape Roomin onlineajanvarauskalenterista ja kirjoita lahjakortin koodi ”Kupongin koodi” -kenttään
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä pakohuoneessa

ESCAPE ROOM HELSINKI®

Escape Room Helsinki® tarjoaa toden tuntuisia pakohuoneseikkailuja Helsingin keskustassa, kolmessa eri osoitteessa. Päästäksesi ulos huoneista, sinun on ratkaistava arvoituksia vihjeiden avulla tiimisi kanssa. Pelissä pärjää, kun katselee ympärilleen, huomioi asioita ja ajattelee luovasti! Escape Room tarjoaa erilaisia pakohuonekokemuksia sisätiloissa ja ulkona. Löydät Escape Room Helsingin® myös Facebookista ja Instagramista.

Normaalihinta perustuu Escape Room Helsingin asettamaan hinnastoon, joka on tarkistettu 12.1.2020.

DIILIÄ MYY

Escape Room Helsinki®
Puh: 010 323 57 32
Y-tunnus: 2077484-7
www.escaperoom.fi