TARJOUS

  • Personal Trainer -tapaaminen ja uutuus Neofit 3D -kehon mallinnus 29€ (arvo 129€)

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 28.2.2017 asti
  • Voimassa VAIN Esport Bristolin ja Esport Arenan -toimipisteissä
  • Näytä Offerilla-lahjakortin paperi- tai mobiiliversio paikan päällä
  • Voit ostaa/käyttää itse 1 lahjakortin

AJANVARAUS

TIETOA DIILISTÄ

Esport Bristol ja Esport Arena tarjoavat nyt  Personal trainer -tapaamisen (kesto n. 1h)  ja Neofit 3D -kehon mallinnuksen. Tapaamisen aikana saat kattavan neuvonnan harjoittelun ja hyvinvoinnin tueksi. Personal Trainerin kanssa löydät juuri sinulle parhaan tavan harjoitella. Personal Trainer auttaa sinua, kun haluat esimerkiksi parantaa terveyttä tai ryhtiä, tehdä elämäntapamuutoksen, tukea treeniin, ravitsemusneuvontaa, apua painonhallintaan tai varmistaa turvallinen liikkuminen.

Neofit 3D -kehon mallinnus on loistava apu tavoitteiden saavuttamiseen ja motivointiin. Neofit skannaa kehosi 30 sekunnissa, tekee sinusta 3D-kuvan sekä analysoi kehosi rakenteen. Saat tietoosi rasvaprosentin, BMI:n, kehon rasvan ja rasvattoman painon, perusaineenvaihdunnan, sekä viskeraalirasvan. Neofit myös mittaa kehosi millitarkasti. Katso alta kuva mitattavista ja analysoitavista kohdista sekä Neofit 3D -laitteesta.

ESPORT

Esport on pohjoismaiden suurin sisäliikuntakeskus, joka tunnetaan monipuolisista palveluista jo yli 30-vuoden ajalta. Löydät Esportin myös Facebookista.

Esport Bristol sijaitsee Aikatalossa Helsingin ydinkeskustassa. Esport Bristol on täysin uudenlainen ja inspiroiva treeniympäristö, jossa palvelu, puitteet ja tunnelma kohtaavat. Vuonna 2005 ovensa avannut Esport Bristolista löytyy mm. monipuolinen 500 m2 kuntosali, suurin sisätiloissa toimiva LED-screen, jossa näytetään liveohjaajan kuvaa konserttimaiseen tyyliin. Lajeina mm. Hot- ja AirYogaa, toiminnallisen harjoittelun sekä LesMills -tunteja.

Esport Arena sijaitsee Espoon Tapiolassa aivan Esport Centerin kyljessä. Vuonna 2005 ovensa avannut Esport Arena on kansainvälisen tason monitoimihalli, josta löytyy laaja kuntosali (Kunto-Arena), 800 metrin juoksurata, ryhmäliikuntatilat, Trimmi-kiertoharjoittelu-sali, kamppailukeskus, CrossTraining-sali, salibandykenttiä, täysmittainen jalkapallokenttä, akatemiakenttä sekä monitoimikenttä futsaliin, koripalloon tai salibandyyn. Esport Arenalla järjestetään myös turnauksia ja tapahtumia. Lisäksi Arenalta löytyy suosittu Esport HopLop, Hesburger sekä kahvio- ja tilausravintola.

DIILIÄ MYY

Esport Bristol
www.esportbristol.fi

Esport Arena
www.esport.fi/kuntokeskukset/esportarena

Y-tunnus: 0433249-1