Löydä parhaat diilit missä vain, milloin vain! Lataa sovelluksemme iPhonelle tai Androidille.

TARJOUS

 • Kotimainen Premium-geenitesti 174 € (arvo 290 €)
  – säästä 40 %
 • Kotimainen Sport-geenitesti 199 € (arvo 590 €)
  – säästä 66 %

Miten geenisi vaikuttavat unirytmiisi, stressinsietokykyysi ja palautumiseesi? Miten nautintoaineet ja lääkkeet toimivat kehossasi? Miten stressi vaikuttaa sinuun? Saatko tarpeeksi vitamiineja? Pohditko unesi laatua tai sitä, miksi auringonpaisteessa aivastuttaa? Muun muassa näihin kysymyksiin Evogenomin geenitestit vastaavat. Fysiologiset lähtökohtamme ovat yksilölliset ja geenitestit kertovat niistä kattavasti. Geenitesteistä saat arvokasta tietoa siitä, miten juuri sinun kroppasi toimii sekä mitkä ovat perinnöllisiä vahvuuksiasi ja haasteitasi. Geenitesteistä selviää esimerkiksi, miten omia liikkumis- ja ruokailutottumuksia kannattaa kehittää. Pääset heti tulokset saatuasi soveltamaan geeneihin pohjautuvaa tietoa arjessasi! Valitse nyt suosikkisi Evogenomin laadukkaista ja kattavista geenitesteistä:

Premium-geenitesti on aktiivisen ihmisen laaja tietopaketti itsestään. Testi sisältää kaikki perustiedot laajennettuna sekä lisäksi tietoa persoonallisuudesta. Premium-geenitestin avulla saat perustavanlaatuista tietoa itsestäsi. Opit mitä mielenkiintoisimpia asioita ja pääset tutustumaan itseesi täysin uudella tasolla. Premium-geenitesti tuo tukea hyvinvointiin, arkeen ja terveyteen. Premium-geenitesti ei sisällä raakadataa. Voit halutessasi lisätä Evogenomin verkkokaupan tilaukseen lisätutkimuksen 20€ hintaan. Lisätutkimuksella saat selvyyden esim. perinnöllisiin alttiuksiisi sairastua astmaan, diabetekseen, keliekiaan tai rintasyöpään.

Sport-geenitesti on Evogenomin laajin geenitesti, joka on suunnattu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille. Aloita uusi vuosikymmen parhaalla mahdollisella tavalla ja hanki Evogenomin kattavin geenitestipaketti Sport! Sport sisältää kaikki geenitestien osa-alueet sekä lisäksi urheilijaprofiilin. Mietitkö, millainen liikunta olisi tehokkainta juuri sinulle ja sopivatko hiilihydraatit ruokavalioosi? Sport-geenitestin avulla saat tietää minkälainen harjoittelu sopii parhaiten juuri sinulle. Sport-geenitestissä saat mukaasi raakadatan. Raakadata on valitsemasi analyysin kokonainen, satoja tuhansia datapisteitä sisältävä jalostamaton analyysikohtainen datapaketti DNA:stasi. Säilyttämällä sen, voit myöhemmin hyödyntää omaa henkilökohtaista tietoasi esim. tulevaisuudessa lääkärin kanssa terveydenhuollossa.

EHDOT

 • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
 • Huomioithan, että tilaamalla geenitestin ymmärrät ja annat suostumuksesi siihen, että terveydentilaasi koskevia tietoja on välttämätöntä käsitellä geenitestin suorittamiseksi. Annat suostumuksesi käyttää henkilötietojasi Evogenom Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti
 • Näytteenottopakkauksen toimitus kestää keskimäärin 3–5 arkipäivää. Valmis raportti toimitetaan tilauksen yhteydessä vahvistetussa aikataulussa
 • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
 • Mene Evogenomin verkkokauppaan ja valitse “Premium” tai ”Sport”-geenitesti. Lisää tuote ostoskoriin ja siirry kassalle. Syötä Offerilla-lahjakorttisi koodi Lahjakortin numero -kenttään ja klikkaa ”Hyväksy”

EVOGENOM

Evogenom on suomalainen bioteknologiayritys ja geenitestien edelläkävijä. Avainlippu-merkin alaiset geenitestit tarjoavat kiinnostavaa, tarkkaa ja vahvaan tieteelliseen tutkimukseen ja genetiikkaan perustuvaa hyödyllistä tietoa terveydestä, ruokavaliosta, liikkumisesta ja hyvinvoinnista. Evogenom tuo laajat ja luotettavat geenitestit kaikkien saataville! Helposti kotona tehtävällä sylkitestillä kartoitetaan geneettisiä ominaisuuksia ja vahvuuksia – tilaa testi netistä, lähetä näyte ja hyödynnä saamiasi tietoja koko loppuelämäsi ajan! Käy tutustumassa Evogenomiin tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Evogenom
Y-tunnus: 2786426-3
www.evogenom.com