Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • Vapaavalintaiset annokset kahdelle 15 € (arvo 27,80 €)

Tule maistamaan autenttisia falafel-annoksia Mall of Triplan Falafel Boxiin! Pääset nyt nauttimaan suosittuja Lähi-Idän makuja kansainvälisellä twistillä. Falafel Box tarjoilee ylpeänä itse paikan päällä valmistetut falafelit ja hummukset, käyttäen aina parhaita ja tuoreita raaka-aineita. Käyttämällä tarkoin valittuja raaka-aineita ja perinteitä kunnioittaen, saadaan tarjottua asiakkaille autenttisia annoksia. Annoksilla on myös Take Away -mahdollisuus! Tule maistamaan esimerkiksi herkullista Falafel Burgeria tai Chicken Shawarmaa! Ravintolan asiakkaiden mukaan Falafel Box tarjoaa Suomen parhaat falafelit (jos et usko, tule ja testaa itse)! Koko ruokalistaan voit tutustua tästä.

falafel box


Kuvat: Falafel Box

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 4 kk ostohetkestä ja käytettävissä ma-la klo 15–20  ja su klo 11–18
  • Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin
  • Ei kotiinkuljetusmahdollisuutta
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä ravintolassa

FALAFEL BOX

Tervetuloa herkuttelemaan street foodia Helsingin Mall of Triplaan ”Fine Street Foodin” -hengessä. Falafel Box tarjoaa aitoja ja tuoreita falafeleja eri variaatioin. Ravintolan menu sisältää erilaisia Falafel Sandwicheja, Shawarma-annoksia, salaatteja sekä maukkaita lisukkeita Lähi-Idän tyyliin. Ravintolan konsepti perustuu tuoreisiin raaka-aineisiin ja kauniiseen asetteluun; itämaiseen perinteeseen länsimaisella muotoilulla. Kansainvälistä twistiä on sovellettu myös muualta maailmasta, kuten Kreikasta ja Tokiosta. Tervetuloa makumatkalle maailman ympäri! Tutustu ravintolaan lisää heidän Facebookissa ja Instagramissa.

falafel box

DIILIÄ MYY

Falafel Box
Market Zoo Tripla
Fredikanterassi 1
00520 Helsinki
Puh: 029 1700 089
Y-tunnus: 2943760-1
www.falafelbox.fi