TARJOUS

  • 11 € arvoinen lahjakortti Fiksuruoka.fi-verkkokauppaan vain 1 €

Fiksuruoka.fi on suomalainen verkkokauppa, josta tilaamalla autat vähentämään ruokahävikkiä ja säästät samalla ruokaostoksissasi! Verkkokaupan valikoima koostuu pääosin tuotteista, jotka ovat vaarassa joutua hävikiksi esimerkiksi uudistuneen pakkauksen tai lähestyvän parasta ennen -päiväyksen vuoksi. Jotta näin ei kävisi, myydään tuotteet reilulla alennuksella. Fiksuruoka.fi toimittaa tilaukset 2–4 arkipäivässä kaikkialle Suomeen. Fiksuruoasta löydät laajan valikoiman ruokia, juomia, lisäravinteita, herkkuja ja käyttötavaroita.

EHDOT

  • Vain Fiksuruoan uusille asiakkaille
  • Lahjakortteja ei voi yhdistää
  • Lahjakortti on voimassa 30.6.2021 asti
  • Minimiostos 20 €
  • Toimitusmaksut alk. 2,90 €. Saat ilmaisen toimituksen DB Schenkerin noutopisteisiin, kun tilaat tuotteita vähintään 35 € edestä ja ilmaisen BudBee kotiintoimituksen, kun tilaat tuotteita vähintään 50 € edestä. Tutustu kaikkiin toimitustapoihin tästä

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  1. Siirry Fiksuruoka.fi-verkkokauppaan
  2. Valitse mieleisesi tuotteet ja lisää ne ostoskoriin
  3. Syötä Offerilla-lahjakortin koodi kenttään ”Alennuskoodi” ja klikkaa ”Käytä”
  4. Maksa tilaus ja jää odottamaan sen saapumista

FIKSURUOKA.FI

Fiksuruoka.fi on vuonna 2016 perustettu verkkokauppa, jonka tavoitteena on vähentää ruokahävikkiä Suomessa. Verkkokauppa toimittaa asiakkailleen ympäri Suomen laajan valikoiman edullisia ruokia ja päivittäistavaroita. Fiksuruoka.fi auttaa samalla toimittajia vähentämään hävikkiä ostamalla heiltä poisto- ja loppueriä. Voit tutustua yritykseen ja sen saamiin loistaviin arvosteluihin myös Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY 

Fiksuruoka.fi
Y-tunnus: 2765986-8
www.fiksuruoka.fi