Huomaathan, että lahjakortti on voimassa 6 kk ostohetkestä. Voit ostaa lahjakortin nyt ja käyttää sen myöhemmin.

TARJOUS

  • 12 kk kortti kuntosalille ja ryhmäliikuntaan 299 € (arvo 599 €)

Tule treenaamaan pääkaupunkiseudun parhaaseen kuntokeskukseen! Olitpa aloitteleva tai kokenut liikkuja, Fit Keilaniemeen ovat tervetulleita kaikki kuntotasoon katsomatta. Kuntosalin varustelu on viety tasolle, jota Suomessa ei ole ennen nähty! Parhaat laitteet ja välineet takaavat nopeat tulokset kaikille. Mahtava laitteisto monin eri huippubrändein on valikoitunut 30 vuoden kokemuksella. Salilla on hyvin varusteltu suuri toiminnallinen alue ja riittävästi tilaa vapailla painoilla harjoitteluun. Suosituimpia laitteita on aina useampi kappale, jotta ruuhkautumiselta ja laitteisiin jonottelulta vältyttäisiin.

Ryhmäliikunnan valtavaan tuntivalikoimaan kuuluu yli 20 lajia! Tarjolla on muun muassa hot yogaa, spinningiä, tanssia, crosstrainingia ja Word Jumping -trampoliinitunteja. Fit Keilaniemi tarjoaa myös ensimmäisenä keskuksena Espoossa GoFlo-tunteja sekä virtuaalisia Intelligent Cycling -sisäpyöräilytunteja ohjaajan kannustamana! Lue lisää Fit Keilaniemen kuntosalista täältä ja ryhmäliikuntatunneista täältä.

Pukuhuoneiden saunoista ja naisten infrapunasaunasta löytyy lämpöä, mutta salin puoli pysyy viileänä kesähelteilläkin tehokkaan ilmastoinnin ja jäähdytyksen ansiosta. Myös kaikkein pienimmät asiakkaat on otettu huomioon ilmaisella lapsiparkilla, jonne on näköyhteys kuntosalin puolelta.


Kuvat: Fit Keilaniemi

EHDOT

  • Vaihda Offerilla-lahjakortti salikorttiin 6 kk sisällä ostohetkestä
  • Vain uusille asiakkaille, kuntosalille on mahdollista tulla tutustumaan asiakaspalvelun aukioloaikoina
  • Käytettävissä vain Fit Keilaniemessä
  • Kulkuavain sisältyy tarjoukseen
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Vaihda Offerilla-lahjakortti salikorttiin asiakaspalvelun aukioloaikoina: ma klo 9–12 ja 15–19, ti–to klo 15–19, pe klo 15–18 ja la klo 10–14
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä Fit Keilaniemen asiakaspalvelussa

FIT KEILANIEMI

Fit Keilaniemi tarjoaa pääkaupunkiseudun parhaimmat ja monipuolisimmat mahdollisuudet liikuntaan ja hyvinvointiin Fortumin entisessä pääkonttorissa Raaden Hampaassa. Fit Keilaniemi on kuntokeskus, jossa töitä tehdään asiakaslähtöisesti joustaen ja asiakkaita kuunnellen. Asiakkaiden toiveet pyritään aina toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan, mikä erottaa yrittäjävetoisen Fit Keilaniemen ketjusaleista. Ilmaisten parkkipaikkojen, sekä loistavien julkisten liikenneyhteyksien vuoksi kuntokeskukseen on helppo tulla. Metroasema löytyy tien toiselta puolelta vain 50 metrin päästä ovelta ja asiakkaille tarjotaan neljän tunnin ilmainen pysäköinti parkkihallissa, lue lisää täältä. Voit tutustua Fit Keilaniemeen vielä tarkemmin Facebookissa ja Instagramissa.

DIILIÄ MYY

Fit Keilaniemi
Keilaniementie 1
02150 Espoo
Puh: 040 187 4654
Y-tunnus: 2930410-4
www.keilaniemi.ole.fit.fi