Huomaathan, että lahjakortit on voimassa 31.12.2020 asti. Voit ostaa lahjakortit nyt ja käyttää ne myöhemmin.

TARJOUS

 • 20 € Fukun lahjakortti & 30 € The Body Shopin lahjakortti yhteishintaan 34,90 € (arvo 50 €)
  – säästä 30 %
 • 2 x 20 € Fukun lahjakortti & 2 x 30 € The Body Shopin lahjakortti yhteishintaan 67,00 € (arvo 100 €)
  – säästä 33 %

Tätä lahjakorttikomboa sinun ei kannata ohittaa! Herkuttele sushilla Fuku-ravintoloissa ja hemmottele itseäsi tai läheistäsi The Body Shopin lahjakorteilla!

Taltuta sushihimot Fukun lahjakortilla! Fuku on tunnettu erikoisten sushien valmistuksesta – noutopöydästä löydät muun muassa mango-rapu-, kimchi-naudanliha- ja chili-lohi-avocadosusheja. Myös klassikko-lohinigirit, california- ja futomakirullat sekä useat muut kestosuosikit ovat luonnollisesti ravintolan ruokalistalla. Fuku-ravintoloiden sushibuffettiin kuuluvat myös lämpimät ruoat, kuten tempurat, goyzat, udon-nuudelit, miso-keitot ja tonkatsut. Kokeneet keittiömestarit pitävät pöydän aina koreana laajalla ja laadukkaalla valikoimalla.

Lahjakortti käy jokaiseen Fuku-ravintolaan, kaikkina aikoina – myös lounasaikaan! Lahjakortteja ei tarvitse käyttää kokonaan yhdellä ostokerralla. Katso ravintoloiden aukioloajat sekä sushivalikoimat tästä.

The Body Shopin avoimet lahjakortit käyvät kaikissa Suomen The Body Shop -liikkeissä. The Body Shop on kansainvälinen kosmetiikkayritys, joka tarjoaa ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita niin naisille kuin miehille. The Body Shopista saat kaiken, mitä tarvitset kauneuteen ja hyvinvointiin. Löydä omat suosikkituotteesi yli 900 kosmetiikkatuotteen valikoimasta tai hemmottele ystävääsi pirteän tuoksuisilla ihonhoitotuotteilla!

Voit tutustua valikoimaan tarkemmin The Body Shopin kotisivuilla. Lahjakortti käy kaikkiin The Body Shopin tuotteisiin.

EHDOT

 • The Body Shopin lahjakortit ovat voimassa 31.10.2020 asti. Fukun lahjakortit ovat voimassa 31.12.2020 asti
 • Lahjakortit postitetaan 15 arkipäivän sisällä. Postitus vain Suomeen
 • Voit ostaa niin monta lahjakorttia kuin haluat

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

 • Valitse mieleisesi vaihtoehto ja osta tarjous
 • Muista lisätä toimitusosoite ja puhelinnumero maksusivulla, jotta lahjakorttien toimitus onnistuu
 • Kun olet tehnyt ostoksen, saat maksuvahvistuksen sähköpostiisi
 • Lahjakortit toimitetaan sinulle suoraan kotiin mainitun toimitusajan puitteissa
 • Näytä lahjakortti paikan päällä Fuku-ravintolassa ja The Body Shop-liikkeessä

FUKU-RAVINTOLAT

Fuku-ravintolat ovat saavuttaneet suuren suosion runsaalla ja monipuolisella buffetillaan, kansainvälisellä ilmapiirillään sekä ystävällisellä henkilökunnallaan! Japanilaisen sushibuffetin tarkoitus on tarjota asiakkaille aina laadukas buffetelämys ja tarjoten joka käyntikerralle uusia makuja maistettavaksi. Ravintoloiden keittiömestarit valmistavat päivittäin herkulliset ruoat sekä lounas-, että iltakattaukselle. Noutopöydästä löydät laajan sushivalikoiman lisäksi rakastetuimmat lämpimät ruoat – jälkiruokia ja juomia unohtamatta! Fuku-ravintoloista tilaat helposti myös juhlaeväät isommalle porukalle sushiplatterin muodossa. Lue lisää Fuku-ravintoloista Facebookissa sekä yrityksen kotisivuilla.

RAVINTOLAT

Fuku Helsinki
Mannerheimintie 18
00100 Helsinki

Fuku Supreme
Kauppakeskus Sello
02600 Espoo

Fuku Iso Omena
Piispansilta 11
02320 Espoo

Fuku Kerava
Asemanaukio 2
04200 Kerava

THE BODY SHOP

The Body Shop tunnetaan maailmalla eettisen liiketoiminnan uranuurtajana. Yrityksen keskeisiin toimintaperiaatteisiin kuuluu kosmetiikan eläinkokeiden vastustaminen, reilu kauppa, ympäristönsuojelu ja ihmisoikeuksien kunnioittaminen. Tuotteet rikastuttavat, eivät koskaan anna vääriä lupauksia, eikä niitä ole koskaan testattu eläimillä. Valikoima koostuu ihon- ja hiustenhoitotuotteista sekä meikeistä. Tuotteet saavat inspiraationsa luonnon monimuotoisuudesta ja ihmisten erilaisista tavoista ympäri maailmaa. The Body Shopin työntekijät ovat asiantuntijoita kaikenlaisten ihotyyppien hoitamisessa. Tutustu The Body Shopiin myös Facebookissa ja Instagramissa.

LUNASTUSPAIKAT

The Body Shop – kaikki Suomen The Body Shop -liikkeet

DIILIÄ MYY

Offerilla Oy