TARJOUS

  • 30 min fysioterapia 24,90 € (arvo 50 €)
    – Säästä 50 %

Tule kokeilemaan olisiko fysioterapiasta apua sinun kipuihin ja vaivoihin! Fysioterapeutti Juha Jokelan vastaanotolle voit hakeutua kaikkien tuki- ja liikuntaelimistön vaivojen kanssa, myös ilman sen kummempia kipuja. Fysioterapiassa tutkitaan mahdollisimman tarkasti, mistä kokemasi ongelma johtuu. Näihin syihin puututaan manuaalisen terapian keinoin (hieronta, nivelmobilisointi) ja ohjaamalla harjoitteita, jotka ovat kohdennettu juuri sinun juurisyyn ratkaisemiseen. Harjoitteita ohjaan yleensä kuitenkin maksimissaan 1-3, jotta niiden toteuttaminen ei käy liian vaivalloiseksi. Käytän terapiassa myös dry needling -triggerpisteneulausta, joka on tehokas keino lievittämään ärtyneiden triggerpisteiden aiheuttamaa heijastelukipua (esim. epäkäslihaksen triggerpiste ja päänsärky) ja myös yleisesti laskemaan tietyn alueen lihasjännitystä. Etenkin alaselkä- ja niskahartiavaivoissa neulaus on ollut erittäin tehokas keino. Tervetuloa vastaanotolle!

EHDOT

  • Lahjakortti on voimassa 2 kk ostohetkestä
  • Ajanvaraus viim. 1 viikkoa ennen lahjakortin voimassaoloajan päättymistä
  • Peruutukset viim. 24 h ennen varattua aikaa.
  • Voit ostaa/käyttää 1 lahjakortin ja ostaa useamman lahjaksi

NÄIN HYÖDYNNÄT TARJOUKSEN

  • Tehtyäsi ostoksen saat sähköpostiisi ladattavan lahjakortin pdf-muodossa. Kun olet ladannut lahjakortin, löydät sen vasemmasta yläkulmasta koodin, joka toimii lahjakortin tunnisteena
  • Varaa aika onlinevarausjärjestelmän kautta ja mainitse Offerilla-lahjakortti varauksen yhteydessä
  • Näytä lahjakortin mobiili- tai paperiversio paikan päällä

FYSIOTERAPEUTTI JUHA JOKELA

Fysioterapiasta apua moniin vaivoihin. Fysioterapeutti Juha Jokela on erikoistunut erityisesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien ratkaisuun mahdollisimman yksinkertaisten, ymmärrettävien ja helposti toteutettavien keinojen avulla. Hän uskoo ettei fysioterapian tarvitse olla vaikeaa ja monimutkaista vaan useimmat ongelmat voivat selvitä suhteellisen yksinkertaisilla keinoilla. Anna ammattilaisen auttaa sinut parempaan oloon ja palauttamaan kehosi toimintakyky.

DIILIÄ MYY Fysioterapia

Fysioterapeutti Juha Jokela
Wärtsilänkatu 12 A (sisäänkäynti Lady Saluksen pääovesta katsottuna toisesta ovesta oikealta)
04410 Järvenpää
Y-tunnus: 2716153-3
Yrityksen sivut

Katso kaikki Hyvinvointi-kategorian diilit!